Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Un ţepar voiajor căpuşează judeţul Alba de doi ani

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Lucrătorii Formaţiunii Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei oraşului Abrud l-au identificat pe G.M., de 32 de ani, din Câmpina, ţepar voiajor, care este principalul suspect de comiterea mai multor înşelăciuni în judeţul Alba. Din primele cercetări efectuate de poliţişti a rezultat că în 11 martie acesta i-a promis unui localnic din Abrud vânzarea a 300 de litri de motorină la preţul de 3 lei/litru, propunându-i să-l însoţească la o staţie de carburant de pe raza municipiului Alba Iulia. Acolo suspectul i-a solicitat păgubitului suma de 900 de lei motivând că trebuie s-o înmâneze altei persoane, sumă cu care suspectul, evident, a dispărut.
Individul nu este la prima abatere de acest fel. Se pare că s-a pripăşit pe meleagurile noastre şi trăieşte din ţepele date conjudeţenilor noştri, mai creduli. Acesta a comis fapta de la Abrud în timp ce era deja în anchetă penală, în stare de libertate, pentru alte două infracţiuni de înşelăciune. Anul trecut, în timp ce se afla într-un bar din Sebeş, prezentându-se ca fiind angajat al unei firme, i-a oferit spre vânzare unui localnic, 200 de litri de motorină contra sumei de 500 de lei. Victima a plătit suma solicitată, l-a ajutat pe impostor să ajungă în Alba Iulia, transportându-l cu maşina personală, însă acesta s-a făcut nevăzut odată ajuns în reşedinţa de judeţ. Tot anul trecut, prahoveanului i-a reuşit un alt „tun”, de data aceasta victima fiind o albaiuliancă. Bărbatul i-a oferit spre vânzare un bax de carne de pui cu 200 de lei şi, după ce femeia i-a dat banii, a dispărut motivând că se duce la maşină să aducă marfa. Ţeparul este anchetat pentru documentarea întregii activităţi infracţionale. În libertate, aşa că aviz chilipirgiilor!
Nicoleta IDITA-TOMUŢA


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Cum va fi VREMEA în luna mai 2024. Prognoza METEO pentru 4 săptămâni

Bogdan Ilea

Publicat

în

Cum va fi VREMEA în luna mai 2024. Prognoza METEO pentru 4 săptămâni Temperaturile pentru luna mai din acest an or să fie mai ridicate decât cele specifice perioadei. Excepție făcând doar săptămâna 6 – 13 mai. Săptămâna 29 aprilie – 6 mai Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea