Rămâi conectat

Curier Județean

Un tânăr din Războieni și-a pierdut viața într-un teribil accident, în Spania – Microbuzul pe care îl conducea a luat foc după ce a fost lovit de un TIR

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

aurelianTânărul Aurelian P., de 24 de ani, din Războieni, împreună cu alți șapte români, și-au pierdut viața, în urmă cu două zile, după ce microbuzul în care se aflau a fost lovit de un TIR pe autostrada A7, in apropiere de localitatea Albatera, lângă Alicante, și a luat foc.

Aurelian era șoferul microbuzului care, în urma impactului, s-a răsturnat, a luat foc și a ars complet înainte ca cei care se aflau înăuntru să reușească să se salveze.

Ministerul Afacerilor Interne a identificat victimele, pe baza informațiilor oferite de rude și în urma verificărilor făcute la Aeroportul din Valencia, de unde cetățenii români urmau sa plece în România.

Tânărul era plecat în Spania de mai bine de 8 ani și avea un băiețel. Lucra ca șofer pentru o firmă care efectuează curse zilnice către aeroport.

Imediat după ce au aflat despre tragedie, pe pagina sa de facebook prietenii au început să posteze mesaje de condoleanțe.

Ne pleacă îngerii la ceruri și asta mă cutremură. Dumnezeu să-i vegheze somnul veșnic iar chipul lui frumos să rămână în amintirea celor dragi. Nu se poate înţelege cât de grea e despărţirea, decât atunci când o fiinţă dragă pleacă de lângă noi. O cauţi şi nu o găseşti, o strigi şi nu te aude, o aştepţi şi nu mai vine. Ne rămâne doar amintirea şi un dor nestins în inimă Dumnezeu sa-ți vegheze sufletul Aurelian… nu te voi uita niciodată prieten drag”, a scris una dintre persoanele care îl cunoșteau bine și care a mai scris: ”Eu încă nu mă împac cu gândul că nu mai e… glumele lui… Sfaturile lui.. o să-mi lipsească… era un băiat mereu cu zâmbetul pe buze indiferent de problemele vieții”.

FOTO: facebook.com


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO Motocicliștii ”Lupii Sigidavei” din Cugir, acțiune de ecologizare pe Râul Mare, Râul Mic și Valea Grușerii: ”De la an la an tot mai puțin gunoie”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Motocicliștii ”Lupii Sigidavei” din Cugir, acțiune de ecologizare pe Râul Mare, Râul Mic și Valea Grușerii: ”De la an la an tot mai puțin gunoie” Motocicliștii ”Lupii Sigidavei” din Cugir au organizat duminică, 21 aprilie 2024, o nouă acțiune de ecologizare, în mai multe zone din oraș. Spre surprinderea bikerilor, în zonele pe care aceștia […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea