Rămâi conectat

Curier Județean

Un strigăt de disperare din partea unor pensionari

Publicat

în

Domnilor, dacă nu acţionaţi cât mai repede să scăpaţi ţara de genocidul în care regimul Băsescu-Boc a adus-o, istoria vă va condamna şi veţi fi consideraţi părtaşi la sărăcirea şi distrugerea ţării. Niciodată în ţara noastră n-a fost atâta disperare şi batjocură ca în timpul acestei guvernări. În ce ţară se mai sinucid oamenii din cauza disperării? Nimic nu poate fi mai înfiorător pentru naţia română decât realitatea zilelor noastre! Bătrânii şi ai noştri părinţi îşi duc amarul zilelor care le-au mai rămas în sărăcie, boli, foame, ajungând oropsiţi ai sorţii. Am văzut bătrâni veniţi de la sate, mânaţi de foame şi singurătate, rămaşi fără copii şi nepoţi care au plecat în lume ca să scape de zilele negre. Aceşti bătrâni erau socotiţi cândva talpa şi nădejdea ţării. Ei nu cerşesc. Cu ochii în lacrimi privesc la cei care ar putea să-i ajute. Aici, la Alba Iulia, am văzut doi tineri cu suflet mare care le-au întins mâna. Am întrebat un cetăţean: „Cine sunt aceşti tineri?” Bărbatul s-a uitat lung la mine: „Cum, nu-i cunoşti? Aceşti oameni au ajutat peste 3.000 de pensionari cu dosarele de muncă, pensionari cărora Guvernul Boc nu le-a recunoscut grupa de muncă”. Aceşti oameni sunt Florin Roman, Simone Albani, Călin Potor şi avocaţi tineri de la PNL, ei au acţionat în instanţă Guvernul Boc, în numele celor 3.000 de pensionari. Vin cu un sfat pentru tineri: Să învăţăm din greşelile trecutului! Cum votăm şi pe cine votăm? Analizaţi faptele Guvernului Boc şi nu vă lăsaţi cumpăraţi cu „o găleată de mălai”. „Mălaiul” se termină, dar rămân faptele. Ne-au păcălit o dată sau de două ori, dar nu o vor face la nesfârşit. Dacă nici acum nu ne trezim, ne merităm soarta. Ne-au promis că nu se ating de pensii şi salarii, dar totul a fost o minciună. Pensia noastră este un drept, nu un venit. De aceea, ea nu trebuia impozitată. „Cine n-are bătrâni, să-i cumpere!”, spune o vorbă din popor. Pentru acest guvern, bătrânii au devenit o povară de care trebuie să scape cât mai repede. Au scumpit medicamentele, au desfiinţat spitalele!
Domnilor pensionari, alăturaţi-vă membrilor opoziţiei în lupta pentru schimbarea acestei dictaturi!
Valeriu CIOBANU, pensionar

Publicitate

Curier Județean

Ordin de protecție pentru un bărbat de 35 ani: Și-a agresat iubita, în vârstă de 25 de ani

Publicat

în

Ordin de protecție pentru un bărbat de 35 ani: Și-a agresat iubita, în vârstă de 25 de ani

Un bărbat de 35 de ani, din Sebeș, s-a ales cu ordin de protecție provizoriu, după ce și-a agresat iubita, în vârstă de 25 de ani.

Polițiștii din Sebeș au emis un ordin de protecție provizoriu față de un bărbat care și-ar fi agresat concubina. Bărbatul s-a ales cu dosar penal pentru violență în familie.

Electrica Furnizare Discount

La data de 30 iulie 2021, în jurul orei 00.30, polițiștii din Sebeș au fost sesizați, cu privire la faptul că o tânără, de 25 de ani, din comuna Câlnic, a fost agresată de către concubin, în timp ce se afla la locuința, din municipiul Sebeș, unde locuiește fără forme legale.

În urma aplicării formularului de evaluare a riscului și a răspunsurilor date de către victimă, față de bărbatul, de 35 de ani, din Sebeș, polițiștii au emis un ordin de protecție, pe o perioada de 5 zile, prin care i-a fost interzis să se apropie de femeie.

Față de bărbat cercetările sunt continuate, pentru săvârșirea infracțiunii de violență în familie.

Citește mai mult

Curier Județean

Tânără de 20 de ani, agresată de iubitul în vârstă de 18 de ani. Băiatul, din Blaj, s-a ales cu ordin de protecție provizoriu

Publicat

în

Tânără de 20 de ani, agresată de iubitul în vârstă de 18 de ani. Băiatul, din Blaj, s-a ales cu ordin de protecție provizoriu

Polițiștii din Blaj au emis un ordin de protecție provizorii față de un tânăr care și-ar fi agresat concubina. Tânărul este cercetat pentru violență în familie.

La data de 29 iulie 2021, în jurul orei 22.30, polițiștii din Blaj au fost sesizați, prin 112, de către o tânără, de 20 de ani, din Blaj, cu privire la faptul că, în urma unor discuții contradictorii avute cu partenerul său, ar fi fost agresată de către acesta.

Electrica Furnizare Discount

În urma aplicării formularului de evaluare a riscului, față de tânărul, de 18 de ani, polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu, pentru o perioada de 5 zile.

Cercetările sunt continuate, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie.

Citește mai mult

Curier Județean

SCANDAL la Cetatea de Baltă: Doi bărbați s-ar fi amenințat reciproc în timp ce se aflau pe o stradă din comună. Au fost reținuți de către polițiști

Publicat

în

SCANDAL la Cetatea de Baltă: Doi bărbați s-ar fi amenințat reciproc în timp ce se aflau pe o stradă din comună. Au fost reținuți de către polițiști

Doi bărbați din Cetatea de Baltă au fost reținuți de către polițiști, după ce ar fi provocat un scandal în timp ce se aflau pe o stradă din comună. Cei doi s-ar fi amenințat reciproc.

Poliţiştii Secției 6 Poliție Rurală Jidvei au reţinut doi bărbați care sunt cercetați pentru amenințare și tulburarea ordinii şi liniştii publice. Aceștia ar fi provocat scandal, în timp ce se aflau pe o stradă din comuna Cetatea de Baltă.

Electrica Furnizare Discount

La data de 29 iulie 2021, poliţiştii Secției 6 Poliție Rurală Jidvei au luat măsura reţinerii, pentru 24 de ore, faţă de doi bărbați, de 20 și 42 de ani, amândoi din comuna Cetatea de Baltă, care sunt cercetați sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de amenințare și tulburarea ordinii şi liniştii publice.

În sarcina acestora s-a reținut faptul că, în sera zilei de 28 iulie 2021, ar fi provocat un scandal și s-ar fi amenințat reciproc, în timp ce aflau pe o stradă din comună, tulburând ordinea și liniștea publică.

În cursul zilei de azi, 30 iulie 2021, reținuții vor fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Blaj, pentru dispunerea măsurilor legale.

Citește mai mult

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Știrea Ta

Politică Administrație

Sport

Monden

Opinii Comentarii

Articole Similare