Un senator a schimbat haina de politician cu cea de medic: Tratează bolnavii de COVID-19 la Spitalul Județean Arad

Mircea Trifu - Primar Alba Iulia

Un senator a schimbat haina de politician cu cea de medic: Tratează bolnavii de COVID-19 la Spitalul Județean Arad

De la începutul acestei săptămâni, senatorul USR Adrian Wiener tratează bolnavii de COVID-19 în secția medicină internă II din cadrul Spitalului Județean Arad. Adrian Wiener este medic primar, specializare medicină internă.

În această perioadă, când Senatul a lucrat de la distanță, am avut timpul ca după derularea activităților senatoriale – atât în plen, cât și în comisii sau la cabinetul senatorial – să vin la spital, în secția în care lucrez. Știu că acum este mare nevoie de doctori în spitale – nu numai la Arad – așa că mi se pare firesc să fiu aici. Nu fac nimic special, doar meseria de doctor, alături de colegii mei”, declară senatorul USR Adrian Wiener.

Pro România - Ține cu ALBA
ELIT

În urmă cu 10 zile, pe fondul epidemiei declanșate de noul coronavirus, senatorul Adrian Wiener a depus, împreună cu senatoarea Silvia Dinică, o inițiativă legislativă pentru stimularea deschiderii de farmacii în localitățile mici, în care nu există niciuna.

PMP - Alegeri Locale 2020
USR-Plus - Oameni ca tine schimbă Alba în bine

De asemenea, Adrian Wiener a semnat, alături de alți parlamentari USR, o scrisoare deschisă adresată Guvernului prin care sunt cerute măsuri de protejare a persoanelor vulnerabile în contextul crizei provocate de noul coronavirus.

Sursa: stiripesurse.ro

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419