Rămâi conectat

Ştirea zilei

Un salariat munceşte pentru doi pensionari

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

La nivelul judeţului Alba, în luna decembrie 2010, erau înregistrate la ITM Alba 15.961 unităţi economice, din care 696 s-au înfiinţat anul trecut. Tot la finele lui 2010 erau active la nivelul judeţului 55.346 contracte individuale de muncă, din care 28.541 s-au înregistrat anul trecut. Tot în aceeaşi perioadă au încetat 29.648 contracte de muncă, ceea ce înseamnă că numărul celor care au plecat din câmpul muncii îl depăşeşte pe cel al noilor angajaţi cu 1.107 persoane. Celor 55.346 persoane angajate din judeţul nostru le corespund 93.320 pensionari, deci unui salariat îi revin aproape doi pensionari. Indiscutabil, criza îşi spune cuvântul şi în judeţul nostru, oferta de locuri de muncă este tot mai săracă, iar persoanele cu studii superioare nu prea au pentru ce să opteze. Din cele 55.346 contracte de muncă active doar 19.506 sunt pe durată nedeterminată, 9.033 pe durată determinată şi două vizează munca la domiciliu. (A.D.T.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO Loc de joacă ”ca în povești” în satul Vingard, din comuna Șpring. Iulia Stănilă: ”Copilașii au avut răbdare, iar acum zâmbetele lor îmi încălzesc inima”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Loc de joacă ”ca în povești” în satul Vingard, din comuna Șpring. Iulia Stănilă: ”Copilașii au avut răbdare, iar acum zâmbetele lor îmi încălzesc inima” Copilașii din satul Vingard, comuna Șpring, se pot bucura acum de un loc de joacă parcă desprins din povești. Locația unde a fost amplasat a avut parte de o schimbare […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea