Rămâi conectat

Actualitate

Un recidivist a tâlhărit un bătrân din Ciugud. S-a dus la puşcărie pentru 30 de lei

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Joi, 20 decembrie 2012, poliţiştii din cadrul Secţiei nr. 2 Poliţie Rurală Vinţu de Jos – Postul de Poliţie Ciugud au fost sesizaţi despre faptul că, în jurul orei 08.30, un bărbat a pătruns în locuinţa unei persoane din localitatea Hăpria de unde a sustras suma de 30 lei, după care fiind surprins în locuinţă de către proprietar  l-a îmbrâncit pe acesta pentru a-şi asigura fuga de la locul faptei.

La scurt timp, pe baza datelor şi informaţiilor obţinute de la victimă şi alte activităţi specifice,  poliţiştii l-au identificat pe principalul suspect al infracţiunii de tâlhărie în persoana lui  R. L. Ş. de 22 de ani, domiciliat în comuna Ciugud, judeţul Alba.

Din cercetările efectuate poliţiştii au constatat că R.L.Ş. este suspect şi în cazul altor trei infracţiuni de furt din locuinţă, comise în perioada noiembrie – decembrie 2012.  Totodată, s-a stabilit că suspectul este recidivist acesta fiind condamnat anterior în mod repetat tot pentru săvârşirea de infracţiuni de furt.

Faţă de R.L.Ş. poliţiştii au luat, la data de 20.12.2012, măsura reţinerii pentru o durată de 24 de ore, pe bază de Ordonanţă de reţinere iar în cursul aceleiaşi zile l-au prezentat procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia cu propunere de arestare preventivă, procurorii însuşindu-şi măsura.

Magistraţii din cadrul Judecătoriei Alba Iulia au emis pe numele acestuia un mandat de arestare preventivă pentru 29 de zile sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de  tâlhărie, furt calificat şi violare de domiciliu.

Suspectul a fost depus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă a Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Hărțuirea unei ziariste de către PNL, semnalată în Raportul Departamentului de Stat al SUA privind situația drepturilor omului în România

Bogdan Ilea

Publicat

în

Hărțuirea unei ziariste de către PNL, semnalată în Raportul Departamentului de Stat al SUA privind situația drepturilor omului în România Duminică noaptea, Departamentul de Stat al Statelor Unite, a publicat un raport privind situația drepturilor omului în România. „Ministerul de Externe” al SUA” a discutat despre relația dintre partidele de guvernământ din România și hărțuirea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea