Rămâi conectat

Actualitate

Un popor dator la bănci! Peste jumătate dintre români au de înapoiat bani cămătarilor moderni și rudelor

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Aproape jumătate dintre români, mai precis 43%, au datorii la bănci, conform unui studiu realizat la comanda Kruk România, firmă care se ocupă de recuperarea de datorii.

Sondajul a fost realizat în perioada 1-12 și indică faptul că românii sunt pesimişti în privinţa situaţiei materiale.

Alţi peste 20% dintre cei chestionaţi în cadrul studiului au datorii către persoane fizice, în general rude. În total, doi din trei români au o datorie iar la jumătate dintre aceştia datoria depăşeşte o mie de euro. Acesta spune că aproape jumătate dintre români, conform studiului, declară că situaţia lor financiară este mai proastă decât situaţia părinţilor lor la aceeaşi vârstă.

Potrivit romania-actualitati.ro, studiul a fost comandat de compania Kruk și fost coordonat de antropologul Vintilă Mihăilescu.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Persoanele fizice pot angaja şi plăti legal personal pentru activităţi casnice: Cum funcționează noul concept de plată cu tichete și cum poate fi accesată platforma

Ziarul Unirea

Publicat

în

Persoanele fizice pot angaja şi plăti legal personal pentru activităţi casnice: Cum funcționează noul concept de plată cu tichete și cum poate fi accesată platforma O noutate pe piaţa muncii a fost anunţată marţi, 23 aprilie, de către Ministerul Muncii şi Solidarităţii Sociale. Persoanele fizice pot angaja şi plăti legal personal pentru activităţi casnice, iar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea