Un partid al romilor cinstit, un lider corect

Mircea Trifu - Primar Alba Iulia

    Replica faimosului Viorel Bumbu nu se referă la Memoriul adresat domnului Nicolae Păun care a fost trimis pe mailul nostru de către persoanele care au fost destituite din funcţie ale A.C.D.R-lui. El atacă persoana mea, pentru că sunt incomod pentru el din punct de vedere politic. Am arătat doar că şi Uniunea Naţională a Romilor face parte din A.C.D.R.
Referitor la cele arătate în ziarul Unirea din data de 18.05.2012, am observat ce cuvinte ţigăneşti are domnul român Viorel Bumbu, care în fiecare dimineaţă se uită în oglindă să-şi vadă faţa cât este de frumoasă. Eu, Petru Ilie recunosc că sunt ţigan, dar sunt mândru de mine pentru că  sunt un bărbat bine ajustat, curat, frumos şi respectuos cu toţi românii care mă cunosc. Dacă eu sunt ţigan, el este un deformat care merge cu cine are dreptul să candideze şi să adune foloasele. Sper că prin comunicatul de presă din data de 17.05.2012 se arată clar că A.C.D.R-ul a câştigat bani europeni şi a făcut deturnări de fonduri. Viorel Bumbu de 22 ani se luptă cu mine în campaniile electorale, dar nu a câştigat niciodată un consilier, iar eu din 4 în 4 ani am câştigat cele mai eligibile locuri.
Eu nu sunt un singur om majoritar, eu sunt un preşedinte al P.R.P.E. -Sucursala Judeţeană Alba, am 36 de preşedinţi în tot judeţul şi nu mă rog de unii cetăţeni romi să se treacă pe listele de consilieri pe banii A.C.D.R-ului, aşa cum a făcut Viorel Bumbu, care a pus pe aceste liste consilieri care au fost destituiţi de Consiliul Director al Partidei Romilor „PRO EUROPA” Sucursala Judeţeană Alba în luna mai 2012.
Petru Ilie zis „ţiganu” a fost şi este domn cu organele locale, dar Viorel Bumbu Viorel nu a fost niciodată. Organele locale şi judeţene nici nu vor să-i mai vadă mutra lui cea frumoasă. El s-a rugat de noi să-l luăm la Partida Romilor „PRO EUROPA”, dar liderii noştri nu-l vor pentru că nu este stabil, este când cu Cioabă, când cu Alianţa pentru Unitatea Romilor, când cu A.C.D.R-ul. Ruşine mare. Mai mare jigodie ca el nu este în tot judeţul.
Petru Ilie de 22 ani intră în fiecare comunitate de romi şi este cunoscut chiar şi de copiii romilor. Dar Viorel  Bumbu în toată zona Apusenilor a fost hâşâit. Eu am depus liste de consilieri în 22 de comunităţi, iar el a depus doar 4 liste, cu bani. O să-l vedem la 10 iunie 2012 cum plânge, pentru că nu-l iubeşte niciun ţigan.
Vârstra mea îşi spune cuvântul, dar ca om politic sunt mai deştept şi mai frumos ca el şi ca hornul din interior al colegului lui – Petru Stoica – care s-au aliat cu A.C.D.R-ul şi i-au jefuit de bani şi care vor să-l susţină la alegeri în 2012 pe fostul colonel DOBRA pentru funcţia de primar la Sebeş.
În municipiul Sebeş vieţuiesc peste 5.000 de romi unde Viorel Bumbu nu are ce căuta, pentru că ţiganii nu se vând să voteze cu roata, adică cu Bumbu, cu Stoica şi cu cei din echipa lor.
Cu ocazia replicii pe care i-o dau am să depun la redacţia ziarului Unirea memoriul pe care l-am primit de la organizatorii C.D.R.U- lui şi cei care citesc cele arătate de mine pot observa cine e om şi cine e câine, pentru că Viorel Bumbu nu ştie să dea replici la ziarul Unirea, cu toată şcoala lui.
Mă consider un preşedinte de 22 ani şi sunt un politician mai bun ca el. Să-ţi fie ruşine.

Ilie Petru, preşedintele Partidei Romilor „PRO EUROPA”, Sucursala Judeţeană Alba

Pro România - Ține cu ALBA
ELIT

PMP - Alegeri Locale 2020
USR-Plus - Oameni ca tine schimbă Alba în bine

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

6 Comentarii

ady 19 mai 2012 at 22:21

bai tigane citi bani ai luat de la PONORAN

usturoi 20 mai 2012 at 11:42

Bei brunetilor, stiu ca furati toti, cum puteti. Cam cati camatari va sustin? HA? HAules… Sokara mo maroniilor, mai negociati cu primarii eliberari de la Aiud? Cam cate fete mai vindeti? PAnaramelor.

Oanea 20 mai 2012 at 13:05

Petre tata poate ca tu esti mandru ca esti tigan, dar tiganii nu se mandresc cu tine. Este o mica diferenta. In Aiud, spre exemplu tiganii iti cam seamana. Se vand usor. Primesc, la fel ca si acum cateva zile un bon cadou de la primarul care le-a promis multe si nu s-a mai tinut de cuvant si-l voteaza din nou pentru ca dupa aceea sa se vaiete patru ani ca nu le-a facut nimic din ceea ce a poromis.
de plans poti sa plan
gi incepand de acum deoarece tiganimea nu o sa te voteze, este ocupata cu cerut mita electorala de la ceilalti candidati. Faci pariu ca este asa?

Hamu-Rabi 20 mai 2012 at 13:39

Momente vesele…

Recomandare catre Unirea: decat sa publicati bancuri cu Bula mai bine umorul fin din scrierile lui Petru si Bumb. E minunat.

Hamu-Rabi 20 mai 2012 at 13:41

Ah… si inca ceva: rog pe d-nii Bumb si Petru sa nu se opreasca din savurosul schimbul de articole cu miros electoral.

usturoi 20 mai 2012 at 15:53

Da’ de ce la Sebes se zice ca Dancila va fii votat de etnicii rromi? Ca or data mana asta din poza cu alalalt? Si la Vintu de jos cica aia din Cingau il voteaza pe Barbu? Ca le-o pus chietris pe poteca? Pai, ce democratzie e asta, nu mai sunt halegeri hlibere?

Comentariile sunt oprite