Rămâi conectat

Actualitate

Un partid al romilor cinstit, un lider corect

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

    Replica faimosului Viorel Bumbu nu se referă la Memoriul adresat domnului Nicolae Păun care a fost trimis pe mailul nostru de către persoanele care au fost destituite din funcţie ale A.C.D.R-lui. El atacă persoana mea, pentru că sunt incomod pentru el din punct de vedere politic. Am arătat doar că şi Uniunea Naţională a Romilor face parte din A.C.D.R.
Referitor la cele arătate în ziarul Unirea din data de 18.05.2012, am observat ce cuvinte ţigăneşti are domnul român Viorel Bumbu, care în fiecare dimineaţă se uită în oglindă să-şi vadă faţa cât este de frumoasă. Eu, Petru Ilie recunosc că sunt ţigan, dar sunt mândru de mine pentru că  sunt un bărbat bine ajustat, curat, frumos şi respectuos cu toţi românii care mă cunosc. Dacă eu sunt ţigan, el este un deformat care merge cu cine are dreptul să candideze şi să adune foloasele. Sper că prin comunicatul de presă din data de 17.05.2012 se arată clar că A.C.D.R-ul a câştigat bani europeni şi a făcut deturnări de fonduri. Viorel Bumbu de 22 ani se luptă cu mine în campaniile electorale, dar nu a câştigat niciodată un consilier, iar eu din 4 în 4 ani am câştigat cele mai eligibile locuri.
Eu nu sunt un singur om majoritar, eu sunt un preşedinte al P.R.P.E. -Sucursala Judeţeană Alba, am 36 de preşedinţi în tot judeţul şi nu mă rog de unii cetăţeni romi să se treacă pe listele de consilieri pe banii A.C.D.R-ului, aşa cum a făcut Viorel Bumbu, care a pus pe aceste liste consilieri care au fost destituiţi de Consiliul Director al Partidei Romilor „PRO EUROPA” Sucursala Judeţeană Alba în luna mai 2012.
Petru Ilie zis „ţiganu” a fost şi este domn cu organele locale, dar Viorel Bumbu Viorel nu a fost niciodată. Organele locale şi judeţene nici nu vor să-i mai vadă mutra lui cea frumoasă. El s-a rugat de noi să-l luăm la Partida Romilor „PRO EUROPA”, dar liderii noştri nu-l vor pentru că nu este stabil, este când cu Cioabă, când cu Alianţa pentru Unitatea Romilor, când cu A.C.D.R-ul. Ruşine mare. Mai mare jigodie ca el nu este în tot judeţul.
Petru Ilie de 22 ani intră în fiecare comunitate de romi şi este cunoscut chiar şi de copiii romilor. Dar Viorel  Bumbu în toată zona Apusenilor a fost hâşâit. Eu am depus liste de consilieri în 22 de comunităţi, iar el a depus doar 4 liste, cu bani. O să-l vedem la 10 iunie 2012 cum plânge, pentru că nu-l iubeşte niciun ţigan.
Vârstra mea îşi spune cuvântul, dar ca om politic sunt mai deştept şi mai frumos ca el şi ca hornul din interior al colegului lui – Petru Stoica – care s-au aliat cu A.C.D.R-ul şi i-au jefuit de bani şi care vor să-l susţină la alegeri în 2012 pe fostul colonel DOBRA pentru funcţia de primar la Sebeş.
În municipiul Sebeş vieţuiesc peste 5.000 de romi unde Viorel Bumbu nu are ce căuta, pentru că ţiganii nu se vând să voteze cu roata, adică cu Bumbu, cu Stoica şi cu cei din echipa lor.
Cu ocazia replicii pe care i-o dau am să depun la redacţia ziarului Unirea memoriul pe care l-am primit de la organizatorii C.D.R.U- lui şi cei care citesc cele arătate de mine pot observa cine e om şi cine e câine, pentru că Viorel Bumbu nu ştie să dea replici la ziarul Unirea, cu toată şcoala lui.
Mă consider un preşedinte de 22 ani şi sunt un politician mai bun ca el. Să-ţi fie ruşine.

Ilie Petru, preşedintele Partidei Romilor „PRO EUROPA”, Sucursala Judeţeană Alba


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Vremea se răcește brusc în România. Prognoza METEO pentru următoarele zile indică condiții de brumă în unele zone din Transilvania

Unirea Ziarul

Publicat

în

Vremea se răcește brusc în România. Prognoza METEO pentru următoarele zile indică condiții de brumă în unele zone din Transilvania Meteorologul ANM Mihai Huştiu a explicat că vremea a intrat într-un proces accentuat de răcire, iar începând de luni vom avea temperaturi și mai scăzute. Până la mijlocul săptămânii viitoare vom avea parte de ploi […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea