Rămâi conectat

Politică Administrație

Un ONG din Alba a devenit organizație cu statut consultativ special al ONU – ECOSOC

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Consiliul Economic și Social (ECOSOC) al ONU (Organizația Națiunilor Unite), în raportul său din 6 iunie 2014, E/2014/32 (Part II), a conferit Asociației Pakiv România, titlul de ”organizație cu statut consultativ special al ONU”, alături de alte 158 de organizații neguvernamentale din mai multe țări, dintr-un total de 3000 de aplicanți de pe toate continentele, anunță printr-un comunicat de presă asociația cu sediul în Alba Iulia.

Pakiv“Comisia internațională a ONU, formată din reprezentanți din 19 țări, de pe 5 continente, a evaluat Asociația Pakiv România, în perioada 19-28 mai 2014, iar în data de 6 iunie 2014 a întocmit raportul de evaluare și a declarat asociația – organizație cu statut consultativ special al ONU.

O organizație care dobândește statutul consultativ special la ONU are oportunitatea de a se face cunoscută la nivel internațional, de a-și face cunoscute punctele de vedere și poziția în anumite domenii de interes și poate participa la conferințele și evenimentele internaționale ale ECOSOC. De asemenea, poate organiza secțiuni separate ale întrunirilor ECOSOC, pe diferite teme din domeniul său de interes și are ocazia de a relaționa cu diferite instituții și organisme internaționale”, se mai precizează în comunicatul de presă.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comunicat de presă: Corneliu Dan Olar a vizitat mai multe localități din Țara Moților cu autobuzul AUR

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Dan Olar a vizitat mai multe localități din Țara Moților cu autobuzul AUR Corneliu Dan Olar, candidatul partidului AUR pentru președinția Consiliului Județean Alba, a plecat marți, 23 aprilie, prin inima Țării Moților dorind să poarte dialog cu moții și să împărtășească viziunea sa pentru un viitor mai bun. Încă din zorii zilei, Olar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea