Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Un nou cutremur în Gorj: Ce magnitudine a avut seismul

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un nou cutremur în Gorj: Ce magnitudine a avut seismul

Institutul Național pentru Fizica Pământului (INFP) a transmis că marți, 14 martie, la ora 20:34:31, un cutremur s-a produs în Oltenia (Gorj), cu magnitudinea de 3.3, la adâncimea de 15km.

„Cutremurul s-a produs în apropierea următoarelor oraşe: 18km NV de Targu Jiu, 68km NE de Drobeta-Turnu Severin, 68km S de Hunedoara, 82km S de Deva, 96km E de Resita, 99km V de Ramnicu Valcea”, au precizat reprezentanții INFP.

Tot astăzi un cutremur cu magnitudinea de 5,6 grade Richter a avut loc la ora 18.36 în Marea Mediterană, la sub de Grecia, potrivit EMSC.

Seismul s-a produs la o adâncime de 5 km, la 271 km vest de orașul Irakleion, capitala insulei Creta, și la 132 de km sud de orașul Gytheio.

Sursa: stiripesurse.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Cât vor trebui să plătească românii pentru masa de Paște: Mâncarea, băutura și cadourile vor acapara cea mai mare parte din bani

Bogdan Ilea

Publicat

în

Cât vor trebui să plătească românii pentru masa de Paște: Mâncarea, băutura și cadourile vor acapara cea mai mare parte din bani Peste 2200 de oameni au răspun, într-un studiu realizat de Veranda Mall, despre bugetul alocat pentru sărbătorile pascale din acest an și ce priorități au în ceea ce privește cheltuielile. Puși în fața […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea