Un minor din Alba Iulia, ”specializat” în furturi, prins de polițiști. A furat din bar, dintr-un salon de înfrumusețare și dintr-o unitate medicală

Paul Voicu - Primar 2020

Poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia l-au identificat pe un minor din Alba Iulia, ca bănuit de săvârşirea unor furturi semnalate poliţiei în lunile iulie şi august 2018.

În sarcina acestuia s-a reţinut faptul că, la data de 3 iulie, în timp ce se afla în incinta unei unităţi medicale din Alba Iulia i-ar fi sustras unei femei portofelul în care avea bani şi acte, iar la data de 14 august ar fi profitat de neatenţia barmanului unui local public din oraş şi i-ar fi sustras suma de 220 de lei.

ELIT

Minorul este bănuit şi de săvârşirea unui furt ce a fost semnalat poliţiei ieri, 29 august când ar fi profitat de faptul că, clienta unui salon de înfrumuseţare şi-a lăsat poşeta nesupravegheată, împrejurare în care i-ar fi sustras portmoneul în care avea o sumă de bani şi documente de identitate.

Cu ocazia cercetărilor efectuate, poliţiştii au reușit să recupereze o parte din prejudiciu, ce a fost restituit păgubitei.

Mihail David - 2020

Cercetările sunt continuate pentru stabilirea întregii activităţi infracționale a minorului şi identificarea eventualilor săi complici.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...