Rămâi conectat

Curier Județean

Un minor din Alba Iulia, ”specializat” în furturi, prins de polițiști. A furat din bar, dintr-un salon de înfrumusețare și dintr-o unitate medicală

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia l-au identificat pe un minor din Alba Iulia, ca bănuit de săvârşirea unor furturi semnalate poliţiei în lunile iulie şi august 2018.

În sarcina acestuia s-a reţinut faptul că, la data de 3 iulie, în timp ce se afla în incinta unei unităţi medicale din Alba Iulia i-ar fi sustras unei femei portofelul în care avea bani şi acte, iar la data de 14 august ar fi profitat de neatenţia barmanului unui local public din oraş şi i-ar fi sustras suma de 220 de lei.

Minorul este bănuit şi de săvârşirea unui furt ce a fost semnalat poliţiei ieri, 29 august când ar fi profitat de faptul că, clienta unui salon de înfrumuseţare şi-a lăsat poşeta nesupravegheată, împrejurare în care i-ar fi sustras portmoneul în care avea o sumă de bani şi documente de identitate.

Cu ocazia cercetărilor efectuate, poliţiştii au reușit să recupereze o parte din prejudiciu, ce a fost restituit păgubitei.

Cercetările sunt continuate pentru stabilirea întregii activităţi infracționale a minorului şi identificarea eventualilor săi complici.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Jandarmii din Alba, la datorie în weekend-ul 20-21 aprilie. La ce evenimente asigură ordinea publică?

Unirea Ziarul

Publicat

în

Jandarmii din Alba, la datorie în weekend-ul 20-21 aprilie. La ce evenimente asigură ordinea publică? Inspectoratul de Jandarmi Județean ,,Avram Iancu ” Alba asigură măsurile de ordine publică la evenimentele organizate în zona de competență din acest sfârșit de săptămână: • Meciul de fotbal din cadrul Ligii a III-a, dintre echipele CS Universitar Alba Iulia […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea