Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Un militar român a fost trimis în judecată de procurorii militari, după ce și-a amenințat șefii cu moartea

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un militar român a fost trimis în judecată de procurorii militari, după ce și-a amenințat șefii cu moartea

Un plutonier adjutant şef a fost trimis în judecată de procurorii Parchetului Militar de pe lângă Tribunalul Militar Iaşi pentru încălcarea consemnului și ultraj, după ce a părăsit un post de pază și și-a amenințat superiorii cu moartea.

Potrivit unui comunicat al Parchetului Militar de pe lângă Tribunalul Militar Iaşi, procurorii au dispus trimiterea în judecată a unui inculpat militar având gradul de plutonier adjutant şef, ce activează în cadrul unei unităţi militare aparţinând MAI din zona Moldovei, care a fost cercetat sub control judiciar pentru încălcarea consemnului ultraj, informează Mediafax.

Procurorii arată că în 16 iulie 2022 militarul a părăsit un post de pază din incinta inspectoratului de jandarmi unde îşi exercita atribuţiile de serviciu și a mers pe o bancă situată la circa 50 de metri.

„În momentul în care a fost supus unui control din partea superiorilor ce a vizat această primă faptă, a ameninţat membrii comisiei de control afirmând . Ulterior, a reiterat această ameninţare cu moartea prin împuşcare a membrilor comisiei faţă de un martor din lucrări care îşi desfăşură activitatea într-un alt post de pază al unităţii”, se arată în comunicat.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Cum va fi VREMEA în luna mai 2024. Prognoza METEO pentru 4 săptămâni

Bogdan Ilea

Publicat

în

Cum va fi VREMEA în luna mai 2024. Prognoza METEO pentru 4 săptămâni Temperaturile pentru luna mai din acest an or să fie mai ridicate decât cele specifice perioadei. Excepție făcând doar săptămâna 6 – 13 mai. Săptămâna 29 aprilie – 6 mai Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea