Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Un liceu din Alba Iulia este în topul clasamentului liceelor la examenul de Bacaureat, la nivel național!

URSALEȘ Iulian

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un liceu din Alba Iulia este în topul clasamentului liceelor la examenul de Bacaureat, la nivel național!

Colegiul Național Iași se clasează pe primul loc în țară în ceea ce privește rezultatele obținute de elevi la examenul de Bacalaureat, conform unei statistici realizate de bacplus.ro.

Procentul de reușită este de 100%, cu o medie a notelor de 9,38. Cele mai mari medii au fost înregistrate la Matematică, unde elevii specializării Științele Naturii au obținut o medie de 9,71, iar cei de la Informatică – 9,46. La Istorie, media a fost de 9,51, iar la Limba Română – 9,08. Un număr mare de elevi au susținut examenul la disciplina Anatomie, fiind înregistrati 29 de elevi care au obținut o medie a notelor de 9,22. La Fizică, au fost prezenți 41 de candidați, care au obținut o medie a notelor de 9,69. La Informatică, 26 de elevi au participat la examen și au obținut o medie de 9,56.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Pe locul doi se află Colegiul Național „Gheorghe Lazăr” din București, iar pe locul trei se situează Liceul Teoretic „Sfântul Iosif” din Alba Iulia. Colegiul Național „Costache Negruzzi” din Iași ocupă locul cinci, cu un procent de reușită de 99,3%.

În ceea ce privește rata de promovabilitate la Bacalaureat, județul cu cel mai mare procent de candidați promovați în promoția curentă este Brăila, cu 87,3%. Urmează Cluj, cu 87,2%, și Iași, cu 85,2%. Alte județe cu rate de promovabilitate ridicate sunt Brașov – 84,8%, Galați – 84,2%, Bacău – 83,8%, Alba – 83,8%, Prahova – 82,4%, Sibiu – 82%, Bistrița-Năsăud – 81,1% și Hunedoara – 80,9%.

La polul opus, cele mai scăzute rate de promovare au fost înregistrate în județele Ilfov – 54,9%, Harghita – 63,7% și Călărași – 64%.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Un partid politic încearcă să îi bage bețe în roate lui Dana Nanu, candidata Dreptei Unite la Primăria Alba Iulia. Candidatura, contestată la Judecătoria Alba Iulia

Ziarul Unirea

Publicat

în

Un partid politic încearcă să îi bage bețe în roate lui Dana Nanu, candidata Dreptei Unite la Primăria Alba Iulia. Candidatura, contestată la Judecătoria Alba Iulia Un partid politic, mai exact Partidul Național Conservator Român, filiala Alba, a depus o contestație împotriva candidaturii pentru funcția de primar a doamnei Dana Nanu, candidata Alianței Dreapta Unită […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea