Rămâi conectat

Actualitate

Un jandarm din Alba a găsit un portmoneu cu bani, acte şi carduri. Proprietarul și-a recuperat bunurile

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În timp ce se deplasa spre domiciliu, joi, 21 martie a.c., la ora 22.00,  plutonierul Popescu Eugen din cadrul Jandarmeriei Alba a găsit un portmoneu în care se afla o sumă de bani, în lei şi valută, un act de identitate, un permis de conducere şi mai multe carduri bancare şi de cumpărături.

Subofiţerul a predat bunurile la dispeceratul Jandarmeriei Alba care a demarat imediat procedurile de identificare a păgubaşului. Din primele informaţii se pare că este vorba de un bărbat domiciliat în judeţul Hunedoara.

Pentru modul în care a acţionat subofiţerul a fost propus pentru a fi recompensat de către conducerea Jandarmeriei Alba cu ocazia Zilei Jandarmeriei Române.

UPDATE: Potrivit purtătorului de cuvânt Cosmin Jurcoveț, astăzi, la ora 12.30 proprietarul portmoneului a fost contactat și s-a prezentat la Jandarmeria Alba pentru a-şi recupera bunurile pierdute. Este vorba de un bărbat din judeţul Hunedoara aflat în Alba Iulia în vizită la rude.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Fenomenele El Nino și La Nina fac prăpăd în România și în Europa: vreme extremă cum NU s-a mai văzut de multă timp primăvara

Unirea Ziarul

Publicat

în

Fenomenele El Nino și La Nina fac prăpăd în România și în Europa: vreme extremă cum NU s-a mai văzut de multă timp primăvara Variațiile termice și climatice devin din ce în ce mai extreme, iar în mai multe regiuni europene pătrund valuri de căldură și valuri de frig polar. Încălzirea globală și efectele meteorologice […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea