Un infirmier debutant, salariu mai mare decât un polițist cu zece ani vechime. Mesaj din Poliție: „Mi-am cumpărat o găleată cu mop şi cred că pun trusa criminalistică în cui”

Paul Voicu - Primar 2020

Bogdan Bănică, Vicepreşedintele Sindicatului Naţional al Poliţiştilor din România SNPR DECUS, a postat pe contul său de Facebook fluturaşii de salariu care arată că în țara noastră un infirmier debutant câştigă mai mulţi bani decât un poliţist cu zece ani vechime.

„Mi-am cumpărat o găleată cu mop şi cred că pun trusa criminalistică în cui, după 20 de ani”, a scris Bogdan Bănică pe contul său de Facebook. Sindicalistul a publicat doi fluturaşi de salariu, cel al unui infirmier debutant şi cel al unui poliţist care are o vechime de zece ani. Veniturile pe care le încasează agentul de poliţie se ridică la 3.113 lei, iar veniturile infirmierului la 3.595 de lei.

ELIT

În fluturaşul infirmierului apar mai multe ore suplimentare. „Sigur, la noi orele suplimentare, cu excepţia celor de sâmbătă si duminică, nu sunt remunerate, ci se compensează cu timp liber”, a explicat Bogdan Bănică.

Mihail David - 2020

„Adevărul gol-goluţ este că am rămas categoria bugetară cea mai batjocorită de actualii guvernanţi. Nu se întreabă nimeni de ce, dragă-doamne, informaţiile privind salarizarea personalului MAI este clasificată la secret? Sperând că, în acest fel, îşi pot continua bătaia de joc, ajungând să ne umilească, la propriu. Nemulţumirile noastre, iată, sunt cât se poate de reale, iar ultima şi unica soluţie rămâne protestul masiv al personalului Familiei Ocupaţionale Apărare şi Ordine Publică”, a declarat Bănică.

Poliţistul a mai spus că sindicatul pe care îl reprezintă va trece la proteste. „Îi transmit doamnei ministru (n.r. Ministrul Carmen Dan) că suntem decişi să uzăm de toate formele legale de protest culminând cu blocarea activităţii şi înaintarea la CCR a excepţiei de neconstituţionalitate privind dreptul la grevă”, a mai spus Bogdan Bănică.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

1 comentariu

Gogu 21 ianuarie 2019 at 14:36

Ai dreptate.Este o campanie bolnavicioasa impotriva celor din sistemul national de aparare.Dar nu spune nimeni nimic de politia locala,ambulantieri,asistenti medicali,grefieri ,etc.

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...