Un ieșean recidivist i-a agresat pe doi bărbați din Săsciori într-un bar dn Sebeș. Scandalagiiul a ajuns la închisoare

Azi-noapte la orele  01.30, în incinta unei societăţi comerciale din localitatea Sebeș,  a avut loc un conflict spontan între G.I.D., de 25 de ani,  A.O.L., de 24 de ani, ambii din Săsciori şi M.V.C. , de 29 de ani, din Iaşi, pe fondul unor discuţii contradictorii, motiv pentru care M.V.C., folosind un briceag i-a agresat pe cei doi provocându-le leziuni.

“Poliţiştii Secţiei 7 Poliţie Rurală Sebeş s-au deplasat lla fața locului, la fel şi un echipaj de ambulanţă care i-a preluat pe G.I.D., şi A.O.L. şi i-a transportat la Spitalul Municipal Sebeş pentru acordarea de îngrijiri medicale, unde s-a stabilit că au leziuni corporale uşoare, nerămânând internaţi.

Elit ELIT

În urma verificărilor efectuate de poliţişti s-a stabilit  că M.V.C., posedă un mandat de executare a unei pedepse privative de libertate emis de Judecătoria Iaşi, prin care este condamnat la 5 ani închisoare pentru comiterea unei infracţiunii de furt. Suspectul a fost depus în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba.”

foto arhiva

Bogdan PRESECAN

Email:bogdanpresecan@yahoo.com
Tel: 0734.771.136