Un fleac: „i-a electrocutat”! Bogdan Medrea revine la șefia Electrica Alba

Mircea Trifu - Primar Alba Iulia

Începând din 28 decembrie 2018, social-democratul Bogdan Medrea a revenit la conducerea Sucursalei de Distribuție a Energiei Electrice Alba după mai puțin de două luni de pauză, răstimp în care a reușit să-i convingă pe șefii lui de la Societatea de Distribuție a Energiei Electrice Transilvania Sud Brașov în legătură cu calitățile sale manageriale.

El îi va lua locul pentru o perioadă de 3 luni colegului său Daniel Muntean, care asigurase interimatul din data de 5 noiembrie 2018.

Pro România - Ține cu ALBA
ELIT

Inginer de instalații specializat ulterior ca tehnician electromecanic, Bogdan Medrea a fost numit în funcția de director al SDEE Alba în februarie 2014, când l-a înlocuit pe Ioan Perju, un specialist care ocupase timp de 12 ani această funcție, indiferent de regimurile politice aflate la putere.

PMP - Alegeri Locale 2020
USR-Plus - Oameni ca tine schimbă Alba în bine

La 38 de ani, Bogdan Medrea este consilier local și de anul trecut, din octombrie, este președinte al PSD Alba Iulia, iar la destituirea sa din funcția de director a spus că schimbarea sa de la conducerea SDEE Alba nu a fost o decizie politică sau de ordin personal, fiind o chestiune internă a conducerii de la Brașov.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Must de Jidvei

4 Comentarii

Obrejanu 5 ianuarie 2019 at 21:37

Alta dovada ca se promoveaza incompetenta. Ce are (….) cu prefectura? Are un sever deficit de inteligenta si educatie!!!!!Dar sunt neterminatii promovati astazi!

Schneider 5 ianuarie 2019 at 21:55

Un bufon….

Gogu 6 ianuarie 2019 at 11:31

Partidul e in toate.Parca mai conteaza ca nu are nici o treaba cu domeniul pe care il conduce.

Shreck 6 ianuarie 2019 at 12:09

Trogloditul ăsta abia leagă două vorbe… Dar, se pare, că altul mai bun nu a găsit Dârzul.

Comentariile sunt oprite