Un elev de la Liceul de Arte din Alba Iulia a obţinut locul I la Olimpiada Naţională de Muzică. Va intra la orice conservator din ţară, fără examen de admitere

Ruben CiunganUn elev de la Liceul de Muzică şi Arte Plastice „Regina Maria” din Alba Iulia  a obţinut locul I la Olimpiada Naţională de Interpretare Instrumentală, Artă Vocală şi Studii Teoretice Muzicale, ce a avut loc în perioada 3-6 aprilie la Baia Mare. Este vorba despre baritonul Ruben Ciungan, care a reuşit  să impresioneze atât publicul cât şi juriul cu vocea lui, iar dintre cei 18 concurenţi la secţiunea canto clasic a demonstrat că el este cel mai bun şi merită să urce pe prima treaptă a podiumului.  

Ruben Ciungan este elev în clasa a XII-a şi îl are ca profesor pe tenorul Ioan Chiciudean. De menţionat că Ruben a câştigat şi anul trecut, locul II, însă se pare că în acest an s-a ambiţionat, s-a pregătit mai bine, iar visul lui a devenit realitate: a obţinut locul I la Olimpiada Naţională de Muzică.

Cu acest rezultat obţinut, Ruben va intra la orice conservator din ţară fără examen de admitere, potrivit profesorului îndrumător,  Ioan Chiciudean.

Alexandra MATEȘ

Email: ale_mates@yahoo.com
Tel: 0722.661.325

6 Comentarii

Felicia Munteanu 14 aprilie 2014 at 13:29

Felicitari aiudeanului nostru! I-am ascultat vocea minunata in recitalurile de la biserica. Cinste parintilor si profesorilor care l-au pregatit!

Horea 14 aprilie 2014 at 15:33

@Felicia Munteanu

1. „Felicitari aiudeanului nostru!” De unde stii ca-i aiudean?
2. La ce Biserica l-ai ascultat si cand?
3. Cine-s parintii lui?

dani 14 aprilie 2014 at 15:08

Frumos mah elevule, mă laud cu tine la tot satul 😀

Felicia Munteanu 14 aprilie 2014 at 16:33

pentru Horea:
L-am ascultat in doua randuri la Biserica Greco-Catolica (acum doi ani, la Craciun si cu inca un prilej) unde a concertat alaturi de profesorul sau. Acolo ne-a fost prezentat ca fiind din Aiud. Stiu ca a mai fost invitat si la Catedrala Ortodoxa, tot cu ocazia Craciunului, anul trecut.
A cantat dumnezeieste.
Pe parinti nu ii cunosc, dar am inteles ca locuiesc in apropierea Bisericii Greco-Catolice. Oricum, au cu ce se mandri! Cinste lor!

Horea 14 aprilie 2014 at 18:45

MULTUMESC Felicia Munteanu pentru aceste informatii.

Marius Abrudan 15 aprilie 2014 at 11:55

felicitari Ruben! Esti tare man! Succes in continuare! „Stay hungry, stay foolish” as Steve Jobs used to say 🙂

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...