Un edil din Alba a primit distincția ”Primar de cinci stele”

Paul Voicu - Primar 2020

Edilul din Ciugud, Gheorghe Damian, a primit, recent, din partea Asociației Comunelor din România distincția ”Primar de cinci stele”.

”„Primar de cinci stele” este distincţia pe care am primit-o recent din partea Asociaţia Comunelor din România. Cred însă că acest premiu îl merită oamenii din Ciugud care mi-au fost mereu alături şi au crezut în echipa administraţiei locale. Ciugudul este astăzi o comună europeană care s-a dezvoltat continuu datorită celor care s-au încăpăţânat să creadă în satul românesc: celor care au rămas şi nu au fugit la oraş, celor care s-au mutat în Ciugud dar şi investitorilor care a avut curaj să investească bani şi suflet într-o afacere „Made în Ciugud”. Nu vreau să folosesc cuvinte mari însă să simt dator să mulţumesc de fiecare dată oamenilor care au dat strălucire Ciugudului. Vă mulţumesc pentru că mi-aţi oferi mai mult decât şi-ar putea dori orice primar: O COMUNITATE DE CINCI STELE”, a scris, joi, Gheorghe Damian, pe Facebook.

ELIT
Ciugudul deţine câteva recorduri greu de egalat fiind prima localitate din ţară cu drumuri agricole asfaltate, cu piste de biciclete în mediul rural, cu internet wireless în spaţiile publice şi iluminat public asigurat cu ajutorul eolienelor. Este, probabil, singura sau printre puţinele localităţi rurale din ţară unde, într-un parc din zona centrală se poate citi pe un panou „internet wireless gratuit“. Tot aici, în imediata apropiere se află o staţie de autobuz delimitată de restul şoselei pentru siguranţa călătorilor, proiect ce va fi replicat în toate satele comunei.

Mihail David - 2020
Gheorge Valentin Rotar - Alegeri Locale 2020

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

8 Comentarii

marius 1 martie 2018 at 18:26

Cine muncește e demn să fie recompensat.

Costel 1 martie 2018 at 18:58

Corect!!!
Hava doarme!!!

Costel 1 martie 2018 at 18:58

„Smart”

dolfi 1 martie 2018 at 19:05

Gheorghe Damian e o raritate printre edili…

io 1 martie 2018 at 19:31

bravo hava!

DOR NIS 1 martie 2018 at 21:25

Felicitari Ghita! Avand in vedere ca ti-ai inceput activitatea profesionala in Sebes, te intreb foarte serios: NU VREI SA FII PRIMAR LA SEBES? Cum de ce? Ca sa avem si noi primar!

carcotas 2 martie 2018 at 9:05

Respect domnule Damian!

Drept „recompensa” PSD l-a exclus din organizatie. Ce se poate spune despre cei care au ramas?

Alegatorul 2 martie 2018 at 14:28

Bun administrator(așa zic foarte mulți), slab politician(așa zice unul), la ăsta unul îi e frică de concurență spre bucuria PNL-lui nou(PD). Felicitări domnule primar!

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...