Rămâi conectat

Ştirea zilei

Un edil din Alba a primit distincția ”Primar de cinci stele”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Edilul din Ciugud, Gheorghe Damian, a primit, recent, din partea Asociației Comunelor din România distincția ”Primar de cinci stele”.

”„Primar de cinci stele” este distincţia pe care am primit-o recent din partea Asociaţia Comunelor din România. Cred însă că acest premiu îl merită oamenii din Ciugud care mi-au fost mereu alături şi au crezut în echipa administraţiei locale. Ciugudul este astăzi o comună europeană care s-a dezvoltat continuu datorită celor care s-au încăpăţânat să creadă în satul românesc: celor care au rămas şi nu au fugit la oraş, celor care s-au mutat în Ciugud dar şi investitorilor care a avut curaj să investească bani şi suflet într-o afacere „Made în Ciugud”. Nu vreau să folosesc cuvinte mari însă să simt dator să mulţumesc de fiecare dată oamenilor care au dat strălucire Ciugudului. Vă mulţumesc pentru că mi-aţi oferi mai mult decât şi-ar putea dori orice primar: O COMUNITATE DE CINCI STELE”, a scris, joi, Gheorghe Damian, pe Facebook.

Ciugudul deţine câteva recorduri greu de egalat fiind prima localitate din ţară cu drumuri agricole asfaltate, cu piste de biciclete în mediul rural, cu internet wireless în spaţiile publice şi iluminat public asigurat cu ajutorul eolienelor. Este, probabil, singura sau printre puţinele localităţi rurale din ţară unde, într-un parc din zona centrală se poate citi pe un panou „internet wireless gratuit“. Tot aici, în imediata apropiere se află o staţie de autobuz delimitată de restul şoselei pentru siguranţa călătorilor, proiect ce va fi replicat în toate satele comunei.

Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Avram Iancu, românul care a traversat canalul Bristol, a navigat 87 km pe Mureș, între Alba Iulia și Șoimuș

Ioana Neag

Publicat

în

Avram Iancu, românul care a traversat canalul Bristol, a navigat 87 km pe Mureș, între Alba Iulia și Șoimuș Bibliotecarul hunedorean Avram Iancu, a navigat 87 de km pe Mureș, între Alba Iulia și Șoimuș, la invitația lectorului universitar Horea Nascu. ”Crăișorul apelor”, așa cum a fost numit în urma performanțelor sale, Avram Iancu s-a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea