Ziarul Unirea

Un cuțitar din Alba Iulia, reținut de polițiști după ce a provocat un nou scandal într-un bar de pe B-dul Transilvaniei

Azi-noapte, la ora 5.00, Poliţia Municipiului Alba Iulia a fost sesizată cu privire la faptul că într-un bar de pe B-dul Transilvaniei din Alba Iulia s-a produs un scandal.

Poliţiştii au intervenit imediat pentru aplanarea scandalului iar din primele cercetări efectuate au constatat că S.I.F., de 35 de ani, din Alba Iulia, fiind sub influenţa alcoolului, i-a ameninţat pe clienţii barului cu două cuţite pe care le avea asupra sa.

ELIT

Bărbatul mai este cercetat şi pentru un alt scandal pe care l-a provocat la data de 15 octombrie 2012 într-un alt local de pe b-dul Revoluţiei din Alba Iulia, în timpul căruia l-a lovit în cap cu o sticlă, pe un client al barului.

„S.I.F. a fost reţinut de poliţişti, pentru o perioadă de 24 de ore şi a fost  prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, care a dispus faţă de acesta măsura preventivă a obligării de nu părăsi ţara pe o perioadă de 29 de zile, bărbatul fiind cercetat sub aspectul comiterii infracţiunilor de ultraj contra bunelor moravuri, lovire şi alte violenţe şi port fără drept al cuţitului”, se arată în comunicatul remis presei de IPJ Alba.

Bogdan PRESECAN

Email:bogdanpresecan@yahoo.com
Tel: 0734.771.136

1 comentariu

CALIN 14 ianuarie 2013 at 12:00

asemenaea specimene nu trebuie sa mai vada lumina zilei ar trebuie vreo 10 ani de parnaie

Comentariile sunt oprite