Rămâi conectat

Ştirea zilei

Un concurent al emisiunii ”Românii au talent” candidează la alegerile locale în județul Alba

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

ALDE01Tânărul Alin Popa, care a impresionat, anii trecuți, juriul de la ”Românii au talent”, primind trei de ”DA”, în cadrul emisiunii televizate, mizează pe talentul său electoral și vrea să impresioneze și cetățenii din comuna Cricău, județul Alba, candidând la Consiliul Local din partea ALDE.

Acesta a fermecat și juriul de la ”România Dansează” primind trei steluțe, după un dans pe muzică populară și țigănească. Atunci, juratul Mihai Bendeac le-a spus că ”au făcut un show demn de Las Vegas”, el participând alături de Flaviu Mârza.

Alin Popa a declarat că, alături cu Victor Clamba, un tânăr de 29 de ani, care candidează pentru funcția de primar în această comună vrea să aducă schimbarea, iar Cricăul să renască.

Între proiectele acestora, candidatul Victor Clamba a amintit:

-Terminarea lucrărilor la canalizare care au fost începute în urma cu 8 ani și nu au fost finalizate ALDE02nici pana în prezent;

-asfaltarea tuturor străzilor comunale;

-o să fac în așa fel incat toti oameni sa aiba posibilitatea racordării la gaz pentru ca la noi in comuna gazul este „un lux pentru unele persoane”;

-amenajarea unor parcuri de joaca pentru copii atât în Cricău cât si in satele Craiva si Tibru;

-rezolvarea problemelor cu apa din Cingau;

-cel mai important obiectiv este atragerea fondurilor europene.

”Dumneavoastra veti decide pe 5 iunie daca vreti o comuna mai frumos dezvoltata. Comuna Cricau poate renaste doar împreună cu oamenii sai. Este momentul SCHIMBARII. Veniti alaturi de noi!!!”, transmit cei doi.

Alin Popa a declarat că ei au ales să candideze din partea formațiunii ALDE și pentru că au în echipă un om tânăr, Ovidiu Jidveian, din partea căruia au susținere.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Cugireanul Emil Muntean, reales în funcția de președinte al parcurilor industriale din România

Unirea Ziarul

Publicat

în

Cugireanul Emil Muntean, reales în funcția de președinte al parcurilor industriale din România Recent, la Centrul de Afaceri, Transfer Tehnologic și Incubator de Afaceri – CATTIA Brașov, a avut loc ședința Adunării Generale a Asociației Parcurilor Industriale, Tehnologice, Științifice și a Incubatoarelor de Afaceri din România – APITSIAR. Pe agenda de lucru a reuniunii s-a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea