Rămâi conectat

Curier Județean

Un căruţaş din Cugir a avariat un autoturism pe strada 21 Decembrie 1989

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

carutasDuminică, în jurul orei 18.30, în timp ce conducea un atelaj hipo pe strada 21 Decembrie 1989 din Cugir (în zona magazinului Furnica), M.G.M. aflat sub influenţa băuturilor alcoolice n-a folosit distanţa corespunzătoare de mers, lovind cu ruda de la căruţă, partea din spate a unui autoturism condus regulamentar de cugireanul A.D.

În urma impactului proprietarul maşinii s-a ales cu un stop spart şi capota avariată, iar căruţaşul cu o amendă usturătoare pentru conducerea sub influenţa alcoolului a unui vehicul pe drumurile publice.

De menţionat faptul că, până la sosirea agenţilor de circulaţie, ocupanţii căruţei au avut reacţii verbale nu tocmai civilizate faţă de posesorul autoturismului. (C.P.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO Motocicliștii ”Lupii Sigidavei” din Cugir, acțiune de ecologizare pe Râul Mare, Râul Mic și Valea Grușerii: ”De la an la an tot mai puțin gunoie”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Motocicliștii ”Lupii Sigidavei” din Cugir, acțiune de ecologizare pe Râul Mare, Râul Mic și Valea Grușerii: ”De la an la an tot mai puțin gunoie” Motocicliștii ”Lupii Sigidavei” din Cugir au organizat duminică, 21 aprilie 2024, o nouă acțiune de ecologizare, în mai multe zone din oraș. Spre surprinderea bikerilor, în zonele pe care aceștia […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea