Un candidat plânge în fața Primăriei Alba Iulia pentru că nu s-a putut înscrie în cursa electorală – VIDEO

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

Dan Tudor, un candidat independent la Primăria Alba Iulia, care voia legalizarea prostituției și a drogurilor ușoare, a plâns, marți, în fața primăriei, acuzând angajații că l-au informat, intenționat, Dan Tudor - candidat Primaria Alba Iulia greșit, în privința numărului de semnături pe care trebuie să-l depună pentru a-și înregistra candidatura.

Dan Tudor a precizat, într-un video postat pe Facebook, că plânge în semn de protest acuzând că angajații Primăriei Alba Iulia că l-au dezinformat.

USR - Alegeri parlamentare 2020

El precizează că luni avea peste 600 de semnături, iar pentru a-și depune candidatura are nevoie de 1.000, iar diferența este foarte greu de recuperat în circa 24 de ore.

PMP - Alegeri parlamentare 2020

Marți este ultima zi de depunere a candidaturilor.

Citește și Un candidat la Primăria Alba Iulia vine cu ”idei neortodoxe” și vrea legalizarea prostituției și a drogurilor ușoare – VIDEO

Dan Tudor a conchis că i se pare josnic să fie ”prost informat” chiar de cineva care lucrează în primărie și este plătit din bani publici.

Povestea sa, în video-ul de mai jos.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

4 Comentarii

Horea 26 aprilie 2016 at 15:13

„… iar diferența este foarte greu de recuperat în circa 24 de ore.”

Încearcă pe CENTURA Alba-Iulia.
Pe acolo trec si sunt cele mai multe pesoane interesate si de legalizarea prostitutiei (cam dur acest cuvant pentru activitatea in sine).

gj k64 26 aprilie 2016 at 16:59

faptu ca ai fost prost informat inseamna ca esti tu prost si nu poti sa cauti legile si sa te informezi singur. Si vrei sa fi primar :))

Geronimo 26 aprilie 2016 at 17:00

Legea 115, art. 50, alin. 2 – Pentru functia de primar, candidatii independenti trebuie sa prezinte o lista de sustinatori, care trebuie sa cuprinda minimum 1% din numarul total al alegatorilor inscrisi in Registrul electoral si in listele electorale complementare din circumscriptia pentru care candideaza, dar nu mai putin de 100 in cazul comunelor, 500 in cazul oraselor, si 1.000 in cazul municipiilor, sectoarelor municipiului Bucuresti, precum si in cazul municipiului Bucuresti.
Nu era, totusi, un secret. Macar Legea 115 trebuia citita, ca e de baza.

Claudiu 27 aprilie 2016 at 20:13

Te-a dezinformat cineva de la Autoritatea electorala permanenta Alba sau de la Biroul electoral municipal care functioneaza acum in cladirea primariei. Astia, pe care ii acuzi, nu sunt functionarii primariei, dar tu nu ai fost in stare sa citesti 2 randuri dintr-o lege care te privea in mod direct…

Comentariile sunt oprite