Rămâi conectat

Curier Județean

Un bărbat din comuna Unirea, prins de poliţiştii din Aiud, în timp ce încerca să fure bunuri din apartamentul unui cetăţean

Alexandra Mates

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un bărbat, în vârstă de 59 de ani, din comuna Unirea, a ajuns pe mâna poliţiştilor după ce a fost prins în flagrant, în timp ce încerca să fure din apartamentul unui cetăţean din municipiul Aiud. Acum bărbatul este cercetat sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat. Prejudiciul, în valoare de 200 de lei, a fost recuperat şi restituit păgubitului.

Sâmbătă, ora 18,00, poliţiştii Biroului de Ordine Publică din cadrul Poliţiei Municipiului Aiud împreună cu jandarmi ai Secţiei de Jandarmi Aiud, l-au prins, pe strada Iuliu Maniu din Aiud, pe principalul suspect de comiterea unui furt din locuinţă, faptă comisă în după amiaza aceleiaşi zile.

Potrivit IPJ Alba, în urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că în jurul orei 15.00, I.V., de 59 de ani, din comuna Unirea, a pătruns în apartamentul unui cetăţean din municipiul Aiud de unde a sustras un telefon mobil şi alte bunuri, prejudiciu reclamat fiind în valoare de 200 de lei.

Pe numele suspectului au fost întocmite acte premergătoare cercetării sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat iar prejudiciul a fost recuperat şi restituit păgubitului.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO: Accident în Alba Iulia: Două mașini s-au tamponat pe strada Tudor Vladimirescu

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Accident în Alba Iulia: Două mașini s-au tamponat pe strada Tudor Vladimirescu Un accident s-a produs în 20 aprilie, în jurul orei 14:00, în Alba Iulia, pe strada Tudor Vladimirescu. Din fericire, persoanele implicate nu au fost rănite. Detașamentul de pompieri Alba Iulia intervine pentru asigurarea măsurilor specifice, cu două autospeciale, la un accident […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea