Rămâi conectat

Ştirea zilei

Un bărbat din Alba și-a lovit fratele cu un par de lemn peste cap: Ce pedeapsă a primit în instanță

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un bărbat din Alba și-a lovit fratele cu un par de lemn peste cap: Ce pedeapsă a primit în instanță

Un bărbat din Aiud a fost condamnat de magistrații Judecătoriei Aiud la o amendă de 1.340 de lei pentru săvârşirea infracţiunii de violenţă în familie. De asemenea acesta trebuie să-i plătească fratelui său 2.000 de lei cu titlu de despăgubiri civile reprezentând daune morale.

În noaptea de 25/26.10.2021, în jurul orei 00.00, persoana vătămată a revenit la domiciliul său de la muncă, și între aceasta și fratele ei, inculpatul, a avut loc o ceartă motivată de faptul că inculpatul se afla în casa persoanei vătămate și a refuzat să plece de acolo.

La un moment dat, pe fondul acestor discuții, în timp ce persoana vătămată se afla în curte, inculpatul a luat o bâtă și i-a aplicat acesteia mai multe lovituri, în zona capului și a corpului.

În urma agresiunii persoana vătămată a suferit leziuni corporale care au necesitat pentru vindecare 16-18 zile îngrijiri medicale și care nu i-au pus în primejdie viața.

Inculpatul, atât în declaraţia dată în faza de urmărire penală, cât şi în cea dată în faţa instanţei la termenul de judecată din data de 21.06.2022, a arătat că la data incidentului se afla în corpul de clădire care aparţine persoanei vătămate când aceasta s-a întors acasă, că persoana vătămată l-a scos afară din casă şi l-a ameninţat că îi sparge geamurile, moment în care a luat un par din lemn şi i-a aplicat acesteia mai multe lovituri.

Sentința nu este definitivă, putând fi atacată cu drept de apel în termen de 10 zile de la comunicare.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Accident GRAV, între 4 mașini, pe autostrada A1 sensul Sebeș-Vâlcea: O persoană încarcerată și trafic BLOCAT total. A fost solicitat și elicopterul SMURD

Ziarul Unirea

Publicat

în

Accident GRAV, între 4 mașini, pe autostrada A1 sensul Sebeș-Vâlcea: O persoană încarcerată și trafic BLOCAT total. A fost solicitat și elicopterul SMURD Un accident rutier grav a avut loc joi, în jurul orei 13.00, pe autostrada A1, la km 230, zona Veștem, pe sensul Sebeș – Valcea, cu 4 autovehicule implicate. Traficul este blocat […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea