Rămâi conectat

Ştirea zilei

Un bărbat din Alba Iulia, omul zilei! A predat poliţiei un portofel cu bani, găsit întâmplător pe stradă

Bogdan Presecan

Publicat

în

În dimineaţa zilei de 15 ianuarie 2014, la Poliţia Municipiului Alba Iulia s-a prezentat Nicolae D., de 65 de ani, din Alba Iulia, care a predat ofiţerului de serviciu un portmoneu pe care l-a găsit în seara zilei de 14 ianuarie 2014, în faţa unei farmacii de pe strada Vasile Goldiş din municipiul Alba Iulia.

Potrivit IPJ Alba “în portmoneu era suma de 286 de lei, mai multe bijuterii, tichete de masă precum şi carduri de reducere.

Poliţiştii au reuşit să identifice persoana care a pierdut portmoneul, o femeie în vârstă de 51 de ani din municipiul Alba Iulia, căreia i l-au restituit.

Conducerea Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba transmite pe această cale sincere aprecieri şi felicitări persoanei care a dat dovadă de un spirit civic desăvârșit.”

foto rhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Curiozitățile neștiute ale unei comune din Alba: gardurile ”irlandeze” de la Nemeși, frasinul uriaș de la Hărăști, chipul lui Decebal de pe muntele Struțu și ”gropile cu picioci” de la Poieni

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Curiozitățile neștiute ale unei comune din Alba: gardurile ”irlandeze” de la Nemeși, frasinul uriaș de la Hărăști, chipul lui Decebal de pe muntele Struțu și ”gropile cu picioci” de la Poieni Comuna Vidra din Munţii Apuseni deţine câteva curiozităţi suficiente pentru a determina un turist să o viziteze. Localitatea deține un record care nu va […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea