Rămâi conectat

Curier Județean

Un bărbat din Alba a murit electrocutat în timp ce monta fibra optică în stația CFR Orăștie

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un bărbat în vârstă de 41 de ani, din municipiul Blaj, s-a electrocutat astăzi în zona gării Orăștie. Medicii au intervenit, dar din păcate pentru el, aceștia au constatat decesul, în cele din urmă.

Astăzi, în jurul orei 12.30, polițiștii T.F. au fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat în vârstă de 41 de ani, din municipiul Blaj, s-a electrocutat în zona gării Orăștie.

În ciuda manevrelor de resuscitare, medicii au constatat decesul bărbatului. Acesta era angajat al unei firme și se pare că monta fibră optică pentru stația C.F.R. În cauză, polițiștii si reprezentanții ITM efectuează cercetări sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Orăștie, sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Update/ Bărbat decedat în localitatea Boz. A căzut pe stradă în timp ce mergea cu bicicleta

Unirea Ziarul

Publicat

în

Update/ Bărbat decedat în localitatea Boz. A căzut pe stradă în timp ce mergea cu bicicleta. A fost solicitată intervenția unui elicopter SMURD Echipajul SMURD din cadrul Secției de pompieri Sebes a fost solicitat să intervină în localitatea Boz pentru acordarea primului ajutor, unui barbat de aproximatic 50 ani, căzut cu bicicleta, inconștient. La sosirea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea