Un bărbat care și-a agresat gazda și i-a furat banii, calul și căruța, a fost prins de polițiști pe raza localității Poșaga

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

Polițiștii clujeni, în colaborare cu polițiștii din Alba, au identificat și reținut, pentru 24 de ore, un bărbat bănuit de comiterea unei tâlhării pe raza comunei Mihai Viteazu.

cal-si-caruta La data de 5 octombrie a.c., în jurul orei 20.40, polițiștii din cadrul Secției 9 Poliție Rurală Turda au fost sesizați cu privire la faptul că un vârstnic, din localitatea Cornești, comuna Mihai Viteazu, a fost agresat fizic. La fața locului s-a deplasat o echipă operativă, fiind identificată victima, în vârstă de 85 de ani, care a reclamat faptul că, în jurul orei 16.00, a fost agresată de către un bărbat pe care l-a găzduit circa 2 zile, însă nu a putut preciza date exacte despre identitatea acestuia.

USR - Alegeri parlamentare 2020

Totodată, cel în cauză i-ar fi sustras bărbatului circa 900 de lei și alte bunuri, după care ar fi plecat în direcție necunoscută, luând calul și căruța victimei.

Vârstnicul a fost transportat la Spitalul Municipal Turda pentru îngrijiri de specialitate.

Având în vedere cele sesizate, polițiștii clujeni s-au mobilizat și în scurt timp au reușit depistarea și identificarea agresorului în cauză (un bărbat din Bacău, în vârstă de 52 de ani), fiind angrenați și polițiști din Alba. Astfel, în jurul orei 22.00, acesta a fost depistat pe DN75, pe raza comunei Poșaga, județul Alba, în timp ce se deplasa cu atelajul cu tracțiune animală.

În urma probatoriului administrat, față de acesta a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat magistraților pentru dispunerea altor măsuri preventive.

Prejudiciul a fost recuperat în proporție de 95%.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419