Rămâi conectat

Curier Județean

Un albaiulian ”afumat”, fără carnet de șofer, a furat mașina unei cunoștințe, ca să se plimbe – acum este pus sub control judiciar

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Poliţiştii din Alba Iulia l-au reţinut pe un bărbat în vârstă de 30 de ani, din municipiu, care a fost depistat conducând un autoturism fiind sub influenţa alcoolului şi fără a deţine permis. Se pare că bărbatul a condus un autoturism pe care l-a furat din faţa locuinţei unei cunoştinţe din Alba Iulia.

În fapt, în dimineaţa zilei de 22.05.2015, Poliţia Municipiului Alba Iulia a fost sesizată de către un cetăţean din municipiu, cu privire la faptul că i-a dispărut autoturismul pe care-l lăsase parcat pe strada Mureşului, în faţa locuinţei sale. În urma verificărilor efectuate de poliţişti a rezultat că autoturismul reclamat ca furat fusese oprit în trafic, în noaptea precedentă, iar cu acea ocazie poliţiştii au constatat că bărbatul aflat la volanul lui, C.F.I., de 30 de ani, din Alba Iulia, nu deţinea permis de conducere şi era sub influenţa băuturilor alcoolice ( 0,57 mg/l alcool pur în aerul expirat, cu ocazia testării cu aparatul etilotest). Cu acea ocazie, poliţiştii i-au întocmit bărbatului dosar penal.

Se pare că bărbatul, cunoştinţă cu proprietarul maşinii, a profitat de faptul că autoturismul era parcat neasigurat şi l-a sustras pentru a se plimba prin oraş.

La data de 22.05.2015, faţă de C.F.I. a fost luată măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducere sub influenţa alcoolului, conducere fără permis şi furt în scop de folosinţă. Acesta a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia care dispus faţă de el măsura controlului judiciar, pentru o perioadă de 60 de zile. Cercetările sunt continuate.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Jandarmii din Alba, la datorie în weekend-ul 20-21 aprilie. La ce evenimente asigură ordinea publică?

Unirea Ziarul

Publicat

în

Jandarmii din Alba, la datorie în weekend-ul 20-21 aprilie. La ce evenimente asigură ordinea publică? Inspectoratul de Jandarmi Județean ,,Avram Iancu ” Alba asigură măsurile de ordine publică la evenimentele organizate în zona de competență din acest sfârșit de săptămână: • Meciul de fotbal din cadrul Ligii a III-a, dintre echipele CS Universitar Alba Iulia […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea