UPDATE: Un adolescent înjunghiat la Ungurei

Mircea Trifu - Primar Alba Iulia

O ceartă între doi minori din localitatea Ungurei, judeţul Alba, a degenerat când unul dintre ei, în vârstă de 16 ani a scos un cuţit şi l-a înjunghiat în abdoben pe celălalt în vârstă de 17 ani. Victima a fost transportată la spital şi se află în afara oricărui pericol. Scandalul a avut loc sâmbătă seara în jurul orei 19.00.

UPDATE 23.50: Din cauza rănilor victima a fost transferată de la spitalul din Blaj la Spitalul Judeţean de Urgenţă Alba unde a rămas internată. Principalul suspect de comiterea înjunghierii, băiatul de 16 ani din Ungureni a fost căutat, prins şi condus la sediul poliţiei Sebeş pentru audieri.

Pro România - Ține cu ALBA
ELIT

UPDATE raport IPJ Alba: În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că între cei doi minori a avut loc o discuţie contradictorie împrejurare în care minorul în vârstă de 16 ani a scos din buzunar un briceag cu care l-a  înţepat în zona abdominală pe minorul de 17 ani.

PMP - Alegeri Locale 2020
USR-Plus - Oameni ca tine schimbă Alba în bine

Victima a fost transportată la Spitalul Municipal Blaj pentru acordarea de îngrijiri medicale, unde a fost diagnosticată cu ,,plagă înjunghiată abdominal stângă cu leziune de ficat” şi unde medicii au intervenit chirurgical.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală în care se efectuează cercetări faţă de G.L.C. sub  aspectul săvârşirii infracţiunilor de ,,lovire sau alte violenţe” şi „port ilegal de cuţit” urmând ca în funcţie de concluziile medico legale să fie făcută încadrarea juridică finală a faptei privind agresiunea.

foto: arhivă

Bogdan PRESECAN

Email:bogdanpresecan@yahoo.com
Tel: 0734.771.136