Rămâi conectat

Curier Județean

UPDATE: Un adolescent înjunghiat la Ungurei

Bogdan Presecan

Publicat

în

O ceartă între doi minori din localitatea Ungurei, judeţul Alba, a degenerat când unul dintre ei, în vârstă de 16 ani a scos un cuţit şi l-a înjunghiat în abdoben pe celălalt în vârstă de 17 ani. Victima a fost transportată la spital şi se află în afara oricărui pericol. Scandalul a avut loc sâmbătă seara în jurul orei 19.00.

UPDATE 23.50: Din cauza rănilor victima a fost transferată de la spitalul din Blaj la Spitalul Judeţean de Urgenţă Alba unde a rămas internată. Principalul suspect de comiterea înjunghierii, băiatul de 16 ani din Ungureni a fost căutat, prins şi condus la sediul poliţiei Sebeş pentru audieri.

UPDATE raport IPJ Alba: În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că între cei doi minori a avut loc o discuţie contradictorie împrejurare în care minorul în vârstă de 16 ani a scos din buzunar un briceag cu care l-a  înţepat în zona abdominală pe minorul de 17 ani.

Victima a fost transportată la Spitalul Municipal Blaj pentru acordarea de îngrijiri medicale, unde a fost diagnosticată cu ,,plagă înjunghiată abdominal stângă cu leziune de ficat” şi unde medicii au intervenit chirurgical.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală în care se efectuează cercetări faţă de G.L.C. sub  aspectul săvârşirii infracţiunilor de ,,lovire sau alte violenţe” şi „port ilegal de cuţit” urmând ca în funcţie de concluziile medico legale să fie făcută încadrarea juridică finală a faptei privind agresiunea.

foto: arhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Turiștii au luat cu asalt Băile Sărate de la Ocna Mureș: Nou record de clienți. Peste 2.300 de persoane/zi

Bera Larisa

Publicat

în

Turiștii au luat cu asalt Băile Sărate de la Ocna Mureș: Nou record de clienți. Peste 2.300 de persoane/zi Băile Sărate de la Ocna Mureș au înregistrat un nou record ce turiști, datorită deschiderii piscinelor exterioare. Peste 2.300 de persoane au ales să își petreacă finalul de weekend la băile din oraș. Tot mai multe […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea