Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Un administrator de firmă și un angajat CNAIR, inculpați într-un dosar de mită pentru deszăpeziri pe Transalpina

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Parchetul de pe lângă Tribunalul Alba a dispus punerea în mișcare a acțiunii penale față de doi inculpați atât pentru luare de mită cât și pentru dare de mită.

Procurori specializaţi din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba au dispus, la data de 22.07.2020, punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de doi inculpaţi, pentru săvârşirea infracţiunilor de dare de mită, respectiv luare de mită.

În fapt, s-a reținut că, la datele de 27.03.2020 şi 02.04.2020, un inculpat în vârstă de 60 de ani, în calitate de administrator al unei societăţi comerciale, a remis, prin intermediul unei terţe persoane, suma totală de 8.000 lei coinculpatului, în vârstă de 33 ani, pentru ca acesta din urmă să-şi îndeplinească o atribuţie de serviciu, în calitatea sa de şef district în cadrul Secţiei Drumuri Naţionale Alba, respectiv pentru a dispune deszăpezirea unui sector al DN 67 C, situat la limita judeţelor Alba şi Vâlcea, sector de drum ce era închis circulaţiei publice.

În cauză, urmărirea penală este efectuată cu sprijinul ofiţerilor din cadrul Direcţiei Generale Anticorupţie – Serviciul Judeţean Anticorupţie Alba şi Inspectoratului Judeţean de Poliţie Alba – Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice.

Facem precizarea că punerea în mişcare a acţiunii penale este o etapă a procesului penal, reglementată de Codul de procedură penală, care nu poate, sub nicio  formă, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO Elevii militari, alături de veteranii celui de-al Doilea Război Mondial, din județul Alba: Distincții și pachete cadou, oferite de Ziua Veteranilor de Război

Ziarul Unirea

Publicat

în

Elevii militari, alături de veteranii celui de-al Doilea Război Mondial, din județul Alba: Distincții și pachete cadou, oferite de Ziua Veteranilor de Război Elevi și reprezentanți ai Colegiului Național Militar „Mihai Viteazul” și ai Centrului Militar Județean Alba i-au vizitat astăzi pe veterani ai celui de-al Doilea Război Mondial din județul Alba. Vizitele s-au înscris […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea