Rămâi conectat

Actualitate

Ultima zi de înscriere la şcoala de circumscripţie

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

    Azi, 16 martie, este ultima zi pentru înscrierea copiilor în clasa pregătitoare sau clasa I la şcolile de circumscripţie. Pentru a beneficia de înscriere, unii părinţi au apelat la viza de flotant, numai la Şcoala „Mihai Eminescu” Alba Iulia fiind 67 de astfel de cazuri, ceea ce va impune înfiinţarea a 7 clase, cu două mai multe decât cele aprobate iniţial.
Între 20 – 27 martie, are loc a doua etapă a acestui proces: completarea cererilor-tip de înscriere către părinţii care au domiciliul în altă circumscripţie şcolară, pe locurile vacante, care vor fi afişate luni, 19 martie, atât la şcoli, cât şi pe site-ul IŞJ Alba, www.isj.albanet.ro. (R.G.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Schimbări la WhatsApp. Funcții noi care vor putea fi folosite de utilizatori

Unirea Ziarul

Publicat

în

Schimbări la WhatsApp. Funcții noi care vor putea fi folosite de utilizatori Utilizatorii WhatsApp vor putea folosi, în curând, filtre pentru a separa şi localiza mai rapid mesajele. WhatsApp anunţă introducerea filtrelor pentru accesarea mai rapidă a mesajelor, o funcţionalitate care seamănă cu ceea ce există de foare mulţi ani în Gmail. Vor exista trei […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea