Rămâi conectat

Sport

„U” Cluj – Metalurgistul Cugir 3-5 (3-1) | Triplă Lucian Itu, un gol din corner! Din nou victorie cu Liga a 2-a!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un nou test cu o divizionMetalurgistul Cugir - Surianu Sebes 68ară secundă, un alt rezultat pozitiv pentru Metalurgistul Cugir, de data această în deplasare cu „şepcile roşii” conduse de Mihai Teja, scor 5-3 (1-3).

Desfășurare halucinantă a scorului, divizionara secundă conducând cu 2-0, goluri Ursu și Mutu, Necșulescu (Metalurgistul) a redus din handicap, din lovitură de pedeapsă și 3-1 (iarăși Ursu). La reluare intră veteranul Lucian Itu, care reușește o prestație de senzație, cu o triplă, una dintre reușite fiind direct din corner, iar o alta din lovitură liberă! La 3-2 Ursu, care și-a trecut în cont o dublă a ratat o lovitură de pedeapsă! Metalurgistul Cugir a avut un act secund de vis, cu 4 goluri înscrise, tabela fiind închisă de Piko – cu un șut de senzație!

*Revenire de senzație, „veteranul” Itu – „hat-trick”

„Prima repriză a fost foarte slabă, dar la pauză am reușit să ne remontăm din punct de vedere motivațional! Jucătorii au înțeles mesajul , iar în actul secund au evoluat mult mai aproape de pretenții. Pentru un spectator neutru, meciul a fost unul spectaculos, din cele 8 goluri, 6 fiind eurogoluri”, a menționat antrenorul Călin Moldovan.

*Petricău și Șt. Radu – eliminați

Sunt într-adevăr două victorii cu echipe de liga a doua, dar noi nu ne uităm doar la rezultate, pentru că ne pot păcăli. Ne interesează momentele bune de joc pe care le-am realizat„, a mai declarat Călin Moldovan, doi dintre elevii săi, Petricău și Șt. Radu fiind eliminați, cu drept de înlocuire.

Metalurgistul Cugir a mizat pe Dragotă – Tăban, Letan, Șt. Radu, Petricău – Iovu, Necșulescu, Neagu, Huțanu – G. Goronea, I. Radu, după pauză au intrat Itu, Piko, Șuteu, Preda (mijlocaș junior de la CSM Rm Vâlcea), Iovănescu, Cîrstean. Au absentat Chelaru, Bold, Afrapt, Tiut.

Următorul meci, cu CSM Rm. Vâlcea, sâmbătă, la Cugir


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

CSO Voluntari – Volei Alba Blaj 3-1, în primul meci al finalei Diviziei A1 la volei feminin

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSO Voluntari a învins, scor 3-1 (28-26, 25-19, 20-25, 25-20), pe campioana Volei Alba Blaj în primul meci al finalei Diviziei A1 la volei feminin. Al doilea meci are loc mâine, 20 aprilie, tot la Voluntari, la ora 20.00, în direct la TVR Sport, iar următoarele două sunt prevăzute la Blaj, la finele săptămânii viitoare. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea