Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Sport

“U” Cluj – CSC Șelimbăr, miercuri, 7 iulie, ora 11.00, la Galtiu, amical de lux

Dan HENEGAR

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Divizionarele secunde “U” Cluj și CS Comunal Șelimbăr se vor întâlni miercuri, 7 iulie (mâine), de la ora 11.00, într-un meci amical de lux, ce se va disputa pe Stadionul “Comunal” din Galtiu (comuna Sântimbru), locație aleasă undeva la mijlocul distanței dintre cele două localități.

Este o confruntare între echipe cu antrenori noi pe băncile tehnice, Erik Lincar, la “șepcile roșii”, respectiv Eugen Beza (fost jucător la Minaur Zlatna și Unirea Alba Iulia), la nou-promovata din Sibiu (acesta retrogradând cu Hermannstadt din Liga 1).

De asemenea, în cele două efective sunt numeroși juc[tori ce au cochetat cu fotbalul din Alba. “Studenții” mizează pe Victor Dican (fost un sezon la Metalurgistul Cugir) – desemnat de suporteri cel mai bun jucător al sezonului precedent – și Alexandru Gîț (ex-Performanța Ighiu) – a promovat cu FC “U” Craiova 1948, dar nu a fost păstrat în lot. La CS Comunal Șelimbăr (club format prin preliuarea locului de la Viitorul Șelimbăr) legiunea “albaneză” este mult mai numeroasă și îi cuprinde pe Daniel Tătar, Andrei Roșu, Daniel Groza, Adrian Cîrstean, Cătălin Tineiu, Andrei Câmpean

“U” Cluj este la al treilea amical al verii, după 3-1 cu echipa de juniori Under 19 și 1-4, surprinzător, cu Unirea Dej (nou-promovată, din Seria a 9-a, unde au activat conjudețenele)

Și sibienii, care s-au despărțit neașteptat de antrenorul Florin Maxim (instalat la CS Hunedoara), au disputat două jocuri amicale: 2-1 cu FC Avrig și 2-2 cu FC Brașov SR.

Sursa foto: „U” Cluj și CSC 1599 Selimbar


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Avântul Reghin – CSM Unirea Alba Iulia 3-1 (0-0), în penultima rundă din play-out | „Alb-negrii”, la primul eșec din 2024!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Deja campioană a play-out-ului, CSM Unirea Alba Iulia a pierdut primul meci din 2024, 1-3 (0-0), în deplasare cu Avântul Reghin, în penultimul meci al sezonului. Albaiulienii au deschis scorul, dar Avântul a întors rezultatul și a câștigat, toate golurile fiind marcate în ultima jumătate de oră, de jucători intrați în actul secund. În „orașul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea