Rămâi conectat

Actualitate

Turul ciclist al României, cu ocazia anului Centenar, începe din Alba Iulia, iar participanții vor trece prin cele trei provincii istorice

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Ediţia a 51-a a Turului ciclist al României va avea loc în perioada 18-23 septembrie şi, cu ocazia sărbătoririi Centenarului Marii Uniri va trece prin cele trei provincii istorice ale României, conform  paginii de Facebook a Federaţiei Române de Ciclism.

Una dintre cele mai prestigioase curse de ciclism din sud-estul Europei, care a avut prima ediţie în 1934, va reveni după o pauză de cinci ani.

„Mica Buclă”, cum este cunoscut Turul României, va avea cinci etape şi se va desfăşura pe o distanţa totală de 718 km, cursa fiind inclusă în calendarul UCI.

Pe 18 septembrie va avea loc festivitatea de deschidere a competiţiei şi prezentarea echipelor, la Alba Iulia, iar pe 19 septembrie se va desfăşura prima etapă, Alba Iulia – Sibiu, în lungime de 154,7 km. Pe 20 septembrie va avea loc etapa a doua, Sibiu – Braşov, 162,8 km, în data de 21 septembrie este programată etapa a treia, Braşov – Focşani, cea mai lungă de la această ediţie, 176,3 km, penultima etapă va avea loc pe 22 septembrie, Buzău – Târgovişte (124,7 km), cursa urmând să se încheie pe 23 septembrie, la Bucureşti, cu un circuit de 100 km, scrie Agerpres.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Prognoza METEO de 1 Mai și de Paște 2024. Când se va încălzi vremea?

Unirea Ziarul

Publicat

în

Prognoza METEO de 1 Mai și de Paște 2024. Când se va încălzi vremea? ANM anunță momentul în care se va încălzi vremea: prognoza detaliată de Paște și 1 Mai 2024 Alina Șerban, meteorolog ANM, a explicat că, începând din acest weekend vremea va intra într-un proces de încălzire, iar temperaturile maxime vor ajunge în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea