Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Monden-Clubbing

Tu ce costum de baie porţi vara asta? Ce costume de baie se poartă în vara 2018. Fii la modă!

Mondoc Adriana

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Ce costume de baie se poartă în vara 2018? Se poartă în special costumele dintr-o piesă. Cu decolteu în V, cu volane sau cu guler înalt în formă de pătrat, costumele de baie trebuie să lase la vedere spatele gol şi cât mai sexy.

În ceea ce priveşte culorile, se poartă foarte mult nude-ul, dar şi trandafiriul şi nuanţele sale diferite. De asemenea, verdele este la mare căutare în materie de costume de baie. O altă culoare la modă în 2018 este rozul. Cu toate acestea, negru va fi întotdeauna o opţiune bună în orice sezon şi în orice situaţie.

Imprimeurile, vedete în vara 2018

Desigur, nu doar costumele de baie unicolore sunt la modă în 2018. Imprimeurile cu flori şi frunze sunt staruri şi ele. Dacă eşti o mare admiratoare a bulinelor, poţi apela cu încredere la acest imprimeu pentru vara 2018. Vei fi cu siguranţă în tendinţe. Stilul marinăresc rămâne şi el în tendinţe, aşa ca dungile vor fi des văzute pe litoral.

O altă tendință care nu va lipsi în niciun colț  din lume sunt costumele de baie personalizate, fie cu numele persoanei, fie cu expresii speciale.

Este perioada vacanţelor, dar nu numai. ANM ne anunţă că temperaturile vor creşte începând de săptămâna viitoare. Piscinele şi ştrandurile vă aşteaptă pentru a vă răcori. Deci, tu ce costum de baie porţi vara asta?

vezi și FOTO. Piscinele şi ştrandurile din judeţul Alba îşi deschid portile din 1 iunie 2018. Unde poți face baie vara aceasta/ Program, tarife și facilități

Sursă: elle.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Monden-Clubbing

Monden-Clubbing

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 26 aprilie – 2 mai 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall

Ziarul Unirea

Publicat

în

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 26 aprilie – 2 mai 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall Punguta cu doi bani Regia: Gabriela Dumitru Cu: Ciprian Niculae, Voicu Hetel, Marius Nanau, Oana Banuta, Liliana Donici Gen Film: Teatru Durată: 39 min Rating: AG „Punguta cu doi bani” este […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea