Rămâi conectat

Monden-Clubbing

Trupa High Class Crew din Alba Iulia – câștigătoarea Cupei Şcolilor la Street Dance 2014

Ziarul Unirea

Publicat

în

Peste 30 de trupe din 8 judeţe şi din Bucureşti s-au întrecut, sâmbătă, la Bistriţa, unde s-a desfășurat finala naţională a competiţiei Cupa Şcolilor la Street Dance, premiul cel mare fiind cucerit de trupa High Class Crew din Alba Iulia.

Mici cascadorii, sincronizare perfectă şi o energie debordantă, asta au găsit sâmbătă tinerii care s-au adunat în Sala Polivalentă din Bistriţa pentru a urmări etapa judeţeană şi cea naţională a competiţiei Cupa Şcolilor la Street Dance.

Concurenţii au fost nevoiţi să pregătească o coregrafie de câteva minute, folosindu-se de orice subgen al hip hop-ului care să le permită să scoată în evidenţă cele mai bune mişcări de street dance. Din colajele pregătite de concurenţi nu a lipsit reggae, care parcă i-a electrizat pe dansatori.

Atmosfera a fost încinsă de rapperii bistriţeni Produsso şi Kalcedonik de la Fentăm Terra, dar şi de mult-aşteptatul Maximilian. Acesta a venit însoţit de Zhao şi MefX cei trei electrizând sala, în ciuda faptului că show-ul lor a durat doar aproximativ 15 minute.

La categoria gimnaziu, locul III a mers la Braşov, locul II la Constanţa, iar locul I a rămas la Bistriţa, prima poziţie fiind ocupată de elevii Şcolii Gimnaziale nr. 4 din municipiu. La categoria liceu, locul III a mers la Baia Mare, locul II la Constanţa, iar locul I a fost ocupat de High Class Crew din Alba Iulia. Câştigătorii au mers acasă cu cupe, medalii, tricouri şi produse oferite de sponsori.

FOTO: arhiva
SURSA: mesagerul.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Monden-Clubbing

Monden-Clubbing

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 12-18 aprilie 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall

Ziarul Unirea

Publicat

în

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 12-18 aprilie 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall Abigail Avanpremiera Regia: Matt Bettinelli-Olpin, Tyler Gillett Cu: Kathryn Newton, Dan Stevens, Kevin Durand, Giancarlo Esposito, Alisha Weir, Matthew Goode Gen Film: Horror, Thriller Durată: 95 min Rating: N 15 După ce niște infractori […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea