Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Tribunalul Alba a dispus începerea judecății în dosarul medicului aiudean Molnar Geza acuzat de trafic de minori

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Medicul Molnar Geza, fost consilier local în Aiud, aflat în arest la domiciliu, va fi judecat la Tribunalul Alba pentru trafic de minori. Potrivit soluției de la termenul din 16 mai a.c., s-a dispus începerea judecății. Înainte cu o zi inculpatului i-a fost respinsă solicitarea de a părăsi imobilul pentru investigații medicale (decizie împotriva căreia a formulat o contestație ce se va judeca la Curtea de Apel Iulia).

Dr. Molnar Geza a fost reținut în data de 12 martie, în urma unei acţiuni a DIICOT – Serviciul Teritorial Alba Iulia în colaborare cu BCCO Alba Iulia, pe linia combaterii traficului de minori şi proxenetismului.

S-a stabilit că doctorul Molnar a racolat trei fete, dintre care una minoră (15 ani), promițându-le că le va ajuta să se realizeze în viață și că nu li se va întâmpla nimic dacă vor asculta de el, amintindu-le de poziția sa în administrația locală și relațiile cu anumiți oameni influenți din județ.

Au fost identificați 7 clienți, care au întreținut relații sexuale cu cele trei fete. Majoritatea dintre aceștia sunt din Alba (Aiud, Teiuș, Alba Iulia, Sebeș), iar ceilalți din alte județe. Este vorba despre persoane din anturajul inculpatului, oameni de afaceri și din administrație. Partidele de sex aveau loc în camere din diferite pensiuni, sau în autoturismele clienților.

Potrivit procurorilor, inculpatul și-a recunoscut parțial vinovăția, respectiv faptul că a intermediat întreținerea de relații sexuale cu diferite persoane.

În urma arestării Molnar Geza a fost exclus din PDL printr-o hotărâre aprobată în unanimitate de Biroul permanent local al organizației locale Aiud din 13 martie.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO Elevii militari, alături de veteranii celui de-al Doilea Război Mondial, din județul Alba: Distincții și pachete cadou, oferite de Ziua Veteranilor de Război

Ziarul Unirea

Publicat

în

Elevii militari, alături de veteranii celui de-al Doilea Război Mondial, din județul Alba: Distincții și pachete cadou, oferite de Ziua Veteranilor de Război Elevi și reprezentanți ai Colegiului Național Militar „Mihai Viteazul” și ai Centrului Militar Județean Alba i-au vizitat astăzi pe veterani ai celui de-al Doilea Război Mondial din județul Alba. Vizitele s-au înscris […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea