Trei tineri din Bucerdea Grânoasă au fost prinşi în flagrant furând motorină. Prejudiciul a fost recuperat. Sunt cercetaţi de poliţie

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

Poliţiştii din Aiud au depistat, în flagrant, trei tineri ce sustrăgeau motorină dintr-un camion parcat. Sunt cercetaţi sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat.

Miercuri, 19 septembrie 2018, în jurul orei 23.50, Politia Municipiului Aiud a fost sesizată, prin 112, de către un cetăţean din municipiu, cu privire la faptul că a observat trei persoane ce sustrag motorină din rezervorul unui camion parcat pe strada Gării din municipiu.

USR - Alegeri parlamentare 2020

În zona respectivă s-a deplasat patrula de siguranţă publică precum şi o patrulă de jandarmi, care i-a depistat pe trei tineri, de 15, 17 şi 25 de ani, toţi din comuna Bucerdea Grânoasă, judeţul Alba, în timp ce sustrăgeau motorină. Asupra lor a fost găsită cantitatea de 30 de litri de motorină, pe care reuşiseră să o scoată din rezervorul camionului.

PMP - Alegeri parlamentare 2020

Prejudiciul a fost recuperat şi restituit păgubitului, iar faţă de cei trei tineri, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

Facebook