Rămâi conectat

Curier Județean

Trei tineri din Bucerdea Grânoasă au fost prinşi în flagrant furând motorină. Prejudiciul a fost recuperat. Sunt cercetaţi de poliţie

Mondoc Adriana

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Poliţiştii din Aiud au depistat, în flagrant, trei tineri ce sustrăgeau motorină dintr-un camion parcat. Sunt cercetaţi sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat.

Miercuri, 19 septembrie 2018, în jurul orei 23.50, Politia Municipiului Aiud a fost sesizată, prin 112, de către un cetăţean din municipiu, cu privire la faptul că a observat trei persoane ce sustrag motorină din rezervorul unui camion parcat pe strada Gării din municipiu.

În zona respectivă s-a deplasat patrula de siguranţă publică precum şi o patrulă de jandarmi, care i-a depistat pe trei tineri, de 15, 17 şi 25 de ani, toţi din comuna Bucerdea Grânoasă, judeţul Alba, în timp ce sustrăgeau motorină. Asupra lor a fost găsită cantitatea de 30 de litri de motorină, pe care reuşiseră să o scoată din rezervorul camionului.

Prejudiciul a fost recuperat şi restituit păgubitului, iar faţă de cei trei tineri, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO Motocicliștii ”Lupii Sigidavei” din Cugir, acțiune de ecologizare pe Râul Mare, Râul Mic și Valea Grușerii: ”De la an la an tot mai puțin gunoie”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Motocicliștii ”Lupii Sigidavei” din Cugir, acțiune de ecologizare pe Râul Mare, Râul Mic și Valea Grușerii: ”De la an la an tot mai puțin gunoie” Motocicliștii ”Lupii Sigidavei” din Cugir au organizat duminică, 21 aprilie 2024, o nouă acțiune de ecologizare, în mai multe zone din oraș. Spre surprinderea bikerilor, în zonele pe care aceștia […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea