Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Actualitate

Trei pescari fără permis aflați pe malul râului Târnava Mare, sancţionat de jandarmi

Bogdan Presecan

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

pescari politieJandarmii au sancţionat contravenţional trei bărbaţi pe care i-au surprins pescuind ilegal.

Un echipaj de jandarmerie care acţiona pe linia prevenirii şi combaterii braconajului piscicol a depistat duminică, 21 iulie, trei persoane care pescuiau fără a deţine permis de pescuit. Cei trei se aflau pe malul râului Târnava Mare, pe raza municipiului Blaj şi au încercat să motiveze lipsa documentului amintit fie prin faptul că îl uitaseră acasă fie că nu consideraseră necesară deţinerea acestuia.

Bărbații au fost ddentificaţi ca fiind D. Ilie (44 de ani ), Gheorghe L. (43 de ani), din Blaj şi M.S. ( 42 de ani ) aceştia au fost sancţionaţi contravenţional conform prevederilor legale.

Victor Negrescu - Alegeri Europarlamentare - 2024

„Supunem atenţiei cetăţenilor că, pentru a avea acces la resursele acvatice vii, trebuie să deţină permis de pescuit, iar neprezentarea acestuia organelor de control constituie contravenţie şi se sancţionează cu amendă cuprinsă între 300 şi 600 de lei. În plus, atenţionăm cu privire la faptul că acţiunile de prevenire şi combatere a braconajului piscicol vor continua şi în perioada următoare, iar împotriva celor care vor fi depistaţi săvârşind fapte susceptibile a fi contravenţii sau infracţiuni – aşa cum sunt reglementate de O.U.G. 23/2008, privind pescuitul şi acvacultura – vor fi luate măsurile legale impuse de acest act normativ”, se precizează în comunicatul remis presei de Jandarmeria Alba.

foto arhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Munca de la cafenea, interzisă în localuri: Patronii din România nu mai tolerează să le fie ocupate mesele pentru o zi întreagă, la o consumație mică

Ziarul Unirea

Publicat

în

Munca de la cafenea, interzisă în localuri: Patronii din România nu mai tolerează să le fie ocupate mesele pentru o zi întreagă, la o consumație mică Lucrul de la cafenea este o nouă metodă apărută în România odată cu schimbarea prin care angajații pot lucra de acasă. Cei care au nevoie doar de un laptop […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea