Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Ştirea zilei

Trei persoane rănite în accidente rutier

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

lG.D., de 21 de ani, din Sebeş,  a fost surprins şi accidentat sâmbătă de o maşină după ce s-a angajat în traversarea unei şosele din Sebeş prin loc nepermis şi fără să se asigure, prin faţa unui utilaj staţionat. În urma accidentului tânărul de 21 de ani a suferit un traumatism cranio cerebral şi escoriaţii pe  faţă, fără a rămâne internat în spital.
l Duminică, 15 mai, S.I. de 59 de ani, din Sibiu, în timp ce conducea un autoturism pe strada Augustin Bena din Sebeş în direcţia Deva – Sibiu, datorită neatenţiei în conducere a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat de 37 de ani, din Timişoara. În urma accidentului conducătorul auto a suferit un traumatism la nivelul cotului stâng, fără a rămâne internat în spital.
lPoliţia Oraşului Abrud a fost sesizată prin S.N.U.A.U. 112 cu privire la faptul că pe D.N. 74 Bucium – Cerbu, un copil a căzut cu bicicleta pe carosabil şi s-a rănit. Din primele cercetări a rezultat că minorul, în vârstă de 11 ani, din comuna Bucium, în timp ce mergea pe bicicletă pe DN 74, în localitatea Bucium – Cerbu, în direcţia de mers  Bucium Cerbu – Abrud, a pierdut controlul asupra bicicletei şi a căzut pe carosabil. Băiatul a fost transportat la Spitalul din Abrud unde a fost diagnosticat cu traumatism cranio-cerebral acut, hematom la ochiul stâng şi escoriaţii la picioare şi mâini. Victima a fost transferată la Spitalul Judeţean Alba, pentru consultaţii medicale de specialitate. (N.I.T.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

PROGRAMUL AlbaFest® 2024, cel mai așteptat eveniment din Cetatea Alba Carolina: Roată panoramică uriașă, super hituri, spectacol grandios de reconstituire militară antică și multe surprize pentru copii

Ziarul Unirea

Publicat

în

PROGRAMUL AlbaFest® 2024, cel mai așteptat eveniment din Cetatea Alba Carolina: Roată panoramică uriașă, super hituri, spectacol grandios de reconstituire militară antică și multe surprize pentru copii AlbaFest® 2024, cel mai așteptat și aclamat dintre toate evenimentele ce au loc, în fiecare an, în Cetatea Alba Carolina și-a definitivat programul și e gata să-și primească, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea