Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Curier Județean

Trei persoane au fost rănite în accidente rutiere

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

*Miercuri, 11 mai, la ora 16,42, pe DN 7, în afara localităţii Vinţu de Jos, D.A.S., de 23 de ani, din Sebeş, în timp ce se deplasa pe partea dreaptă a carosabilului, a fost surprins şi accidentat de o autoutilitară condusă de un cetăţean german, în vârstă de 59 de ani. În urma accidentului tânărul a suferit leziuni grave rămânând internat în spital.
*În aceeaşi zi, la ora 13,37, pe strada Alexandru Ioan Cuza, din Alba Iulia, M.L.D., de 56 de ani, din Alba Iulia, în timp ce conducea un autoturism din cauza neatenţiei a pătruns pe contrasens unde a intrat în coliziune cu o autoutilitară condusă regulamentar de un bărbat de 32 de ani, din Alba Iulia. După impact, a fost proiectat într-un alt autoturism care circula în spatele autoutilitarei, condus de un bărbat de 29 de ani, din Aiud. În urma accidentului M.L.D. a fost rănit uşor.
* Tot miercuri, la  ora 10.55, o femeie de 30 de ani, din Petreşti, în timp ce conducea un autoturism pe strada Mihai Viteazul din localitate, a surprins şi accidentat un băiat de 9 ani. Băiatul s-a angajat în traversarea părţii carosabile prin loc nemarcat şi nesemnalizat, prin spatele unui autoturism aflat în intersecţia străzii M. Viteazul cu strada 1 Mai. În urma accidentului minorul a suferit escoriaţii nivelul gambei drepte, fiind transportat la Spitalul municipal Sebeş, fără a fi necesară internarea sa. (N.I.T.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Performanță remarcabilă pentru Petru Roncea la Campionatul Național de Culturism si Fitness. Tânărul din Sebeș este dublu vice-campion 

Bogdan Ilea

Publicat

în

Performanță remarcabilă pentru Petru Roncea la Campionatul Național de Culturism si Fitness. Tânărul din Sebeș este dublu vice-campion Campionatul National de Culturism si Fitness s-a organizat la Cluj-Napoca în perioada 15-19 mai. Petru Roncea, un tânăr originar din Sebeș, a reușit să obțină locul doi la proba de culturism clasic și clasic physique. Citește și: […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea