Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Trei orașe din Spania au rămas fără internet și telefonie, după ce patru români au furat un kilometru de cabluri. Au fost arestați preventiv

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Patru români au fost reținuți de către Garda Civilă din Guadalajara, după ce au sistat internetul și telefonia în mai multe orașe, furând aproximativ un kilometru de cablu.

Românii au furat 820 de metri de cablu din cupru din rețeaua telefonică, lăsând fără internet și telefonie trei orașe întregi – Sotodos, Padilla del Ducado și Villarejo de Molina – în timpul furtunii „Filomena”, relatează guadalajaradiario.es.

Potrivit autorităților, pe 7 ianuarie, o companie de telefonie a reclamat furtul cablurilor. Martorii au semnalat prezența unei mașini suspecte, singura care circula noaptea prin aceste orășele.

În baza informațiilor primite, polițiștii au identificat mașina și ulterior pe cei patru români, toți rezidenți în Madrid.

Pentru că au lăsat fără telefonie și internet trei orașe întregi, într-un moment dificil, românii, cu vârste cuprinse între 21 și 27 de ani, au fost arestați preventiv.

Ei sunt suspectați și de comiterea altor fapte similare.

Sursa: digi24.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Persoanele fizice pot angaja şi plăti legal personal pentru activităţi casnice: Cum funcționează noul concept de plată cu tichete și cum poate fi accesată platforma

Ziarul Unirea

Publicat

în

Persoanele fizice pot angaja şi plăti legal personal pentru activităţi casnice: Cum funcționează noul concept de plată cu tichete și cum poate fi accesată platforma O noutate pe piaţa muncii a fost anunţată marţi, 23 aprilie, de către Ministerul Muncii şi Solidarităţii Sociale. Persoanele fizice pot angaja şi plăti legal personal pentru activităţi casnice, iar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea