Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Trei noi stații de încarcare pentru mașini electrice, la Alba Iulia. Unde vor fi instalate și care este valoarea proiectului

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un număr de trei stații de reîncarcare pentru vehicule electrice vor fi montate în Alba Iulia, ca parte a unui proiect în valoare de peste 400 000 de lei.

Potrivit Serviciului Electronic de Achiziții Publice( SEAP), acestea vor fi amplasate în următoarele zone din orașul nostru:

STAȚIA DE REÎNCĂRCARE nr. 1 va fi amplasată în perimetrul administrativ-teritorial al Municipiului Alba lulia, situându-se pe Stradă Livezii (în apropiere Mall Alba lulia’ . alimentată cu energie electrică din PTZ 1 (Stația propusă va asigura încărcarea a două automobile simultan la o putere maximă de 22 kW AC (încărcare type 2) și 50 kW DC (încărcare CHAdeMO sau COMBO), în funcție de tipul încărcării dorit.

STAȚIA DE REÎNCĂRCARE nr. 2 va fi amplasată în perimetrul administrativ-teritorial al Municipiului Alba lulia, situându-se în PLATA ALESSANDRIA, alimentată cu energie electrică din PTZ 26. Stația propusă va asigura încărcarea a două automobile simultan la o putere maximă de 22 kW AC (încărcare type 2) și 50 kW DC (încărcare CHAdeMO sau COMBO), în funcție de tipul încărcării dorit.

STAȚIA DE REÎNCĂRCARE nr. 3 va fi amplasată în perimetrul administrativ-teritorial al municipiului Alba lulia, situându-se pe Bulevardul Revoluției 1989 (lângă parcul Bisericii, de pe Stradă Vasile Goldiș în intersecție cu Bulevardul Revoluției 1989) alimentată cu energie electrică din PTZ 78.Stația propusă va asigura încărcarea a două automobile simultan la o putere maximă de 22 kW AC (încărcare type 2) și 50 kW DC (încărcare CHAdeMO sau COMBO), în funcție de tipul încărcării dorit.

Proiectul va avea două faze, compuse din:

Faza I – Proiectare: 3.0 luni defalcată astfel: elaborare proiect faza PAC(DTAC) inclusiv obținere avize conform certificatului de urbanism și verificarea tehnică a proiectului – 2 luni de la comunicarea ordinului de începere; » elaborare proiect faza PT + DDE + CS, inclusiv verificarea tehnică proiectului – 1 luna de la dată obținerii Autorizației de Construire.

Faza 2 – execuția și asistență tehnică se va întinde pe toată durata de realizare a lucrărilor până la recepția finală.

Etapă I cuprinde: 4,0 luni, de la comunicarea ordinului de începere defalcată astfel: asigurarea organizării de șantier și a tuturor demersurilor pentru realizarea lucrărilor de execuție a obiectivului și furnizarea produselor; execuția lucrărilor conform documentație tehnico – economică faza PT+DDE+CS.

Etapă ÎI cuprinde: asistența tehnică se va întinde pe toată durata de realizare a lucrărilor până la recepția finală a lucrărilor menționate, care va fi după 5 ani de la recepția la terminarea lucrărilor.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Corneliu Mureșan:  „Cu bună credință, candidez la Consiliul Județean pentru că vreau mai mult pentru Alba și mai bine pentru oameni”

Unirea Ziarul

Publicat

în

Corneliu Mureșan:  „Cu bună credință, candidez la Consiliul Județean pentru că vreau mai mult pentru Alba și mai bine pentru oameni” „Este nevoie de un schimb de generații în administrația județeană. Generația mea are obligația de a îngriji ce au construit părinții și bunicii noștri și de a dezvolta județul pentru generațiile viitoare. E o […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea