Trei mopediști surprinși în trafic, în Alba, fără permis de conducere. Unul dintre ei este minor, altul era sub influența alcoolului

Trei tineri mopediști sunt cercetați de polițiști pentru că au condus fără permis. Aceștia au fost surprinși în trafic la sfârșitul săptămânii trecute. Unul dintre ei este minor, iar altul era sub influența alcoolului.

*La data de 4 august 2018, în jurul orei 2.30, poliţiştii Secţiei 2 Poliţie Rurală Vinţu de Jos, în timp ce acţionau pe strada Lucian Blaga din comuna Vinţu de Jos, l-au depistat pe un tânăr de 17 ani, din comuna Vinţu de Jos, în timp ce conducea un moped fără să posade permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule şi fără ca mopedul să fie înmatriculat sau înregistrat în circulaţie.

Faţă de mopedist, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de conducere fără permis şi conducerea, pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat.

•În aceeași zi, în jurul orei 11.30 poliţiştii rutieri din Alba Iulia l-au depistat pe un tânăr de 27 de ani, din municipiul Galaţi, în timp ce conducea un moped, pe strada Ardealului din Alba Iulia, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule şi fără ca mopedul să fie înmatriculat sau înregistrat în circulaţie.

Faţă de mopedist, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducere fără permis şi punerea în circulaţie a unui vehicul neînmatriculat.

•O oră mai târziu, poliţiştii Secţiei 2 Poliţie Rurală Vinţu de Jos, în timp ce acţionau pe raza localităţii Hăpria, comuna Ciugud, l-au depistat pe un tânăr de 28 de ani, din comună, în timp ce conducea un moped fără a posada permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule şi fiind sub influenţa băuturilor alcoolice.

În urma testării mopedistului cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,24 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Faţă de acesta, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere fără permis.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...