Rămâi conectat

Ştirea zilei

Trei evenimente din Cetatea Alba Carolina, promovate în revista iunie-iulie a Wizz Air

Ziarul Unirea

Publicat

în

Spectacolul de operă Aida, de Verdi, festivalul de modă Feeric Fashion Days şi „Simfonia Focului” singurul eveniment din România dedicat spectacolelor pirotehnice autentice de anvergură sunt trei evenimente din lunile iunie-iulie care ocupă un spaţiu central în revista Wizz Air. Că vorba aceea, când mergi cu avionul telefonul este închis şi mare lucru nu ai de făcut, iar o revistă cu principalele obiective turistice din Europa prinde la bine.

Obiectivele turistice şi spectacolele din Alba Iulia sunt promovate alături de capitale din Europa precum Paris, Londra, Barcelona, Ljubljana fiind probabil unul dintre puţinele oraşe care a apărut în revista Wizz şi nu are aeroport.

Iată evenimentele promovate în revista sus menţionată

1. AIDA e fascinantă.

AIDA e traire pură și senzație în fiecare secundă. E muzică, pasiune și încântare .

AIDA e… la Alba Iulia!

Pe 21 iunie, te invităm să savurezi un spectacol de operă unic, cu peste 500 de personaje, într-o cetate unică în Europa. O premieră absolută la nivel național care depășește granițele convenționalului: montarea în aer liber a spectacolului de operă AIDA, de Verdi. Un eveniment pus în scenă de Opera Națională Romană Cluj-Napoca, una dintre cele mai prestigioase instituții de gen din România.  Un spectacol flancat de alte productii muzicale impresionante toate reunite in “Sarbatoarea Muzicii”, intr-un anotimp al sunetului cum nu s-a mai vazut in Transilvania. Locul de desfasurare al evenimentului – Cetatea Alba Carolina.

2. Cetatea Alba Carolina îşi pune amprenta pe cel mai mare festival de modă din România. “Cea mai mare şi mai spectaculoasă săptămâna a modei din Balcani!”  (Pedja Neric designer, Belgrad-Serbia) – Feeric Fashion Days – se extinde la Alba Iulia. Nume sonore în peisajul creaţiei vestimentare contribuie la un sfârşit de săptămână “hot” dedicat celor mai noi tendinţe în moda europeană.

Între 5-6 iulie, podurile Cetății se vor transforma în podiumuri de modă. Prezentări de modă în spații neconvenționale: piațete, esplanade, monumente, catacombe, raveline. Creațiile creatorilor de modă sunt puse în valoare de spectaculozitatea arhitecturală a fortificației Vauban, transformată într-un imens “cat walk”. De pe marile scene ale lumii, manechine, designeri, fotografi, make-up artiști, pășesc în istorie. Gazda evenimentului este Dana Săvuică.

3. „Simfonia Focului” singurul eveniment din România dedicat spectacolelor pirotehnice autentice de anvergură.

Între 18 si 21 iulie, Alba Iulia oferă celor fascinați de focurile de artificii cu adevărat speciale posibilitatea de a participa activ într-un concept unicat la această oră în România. O îmbinare a artelor spectacolului cu elemente intense și, cel mai probabil, irepetabile: o avalansa de efecte speciale, jonglerii cu foc și efecte speciale, spectacole de lasere, videomapping, concerte de muzică contemporană în care sunt cuprinse elemente de inedit și neconvențional, muzică electronică, dar chiar și clasică intr-o deplina armonie si dinamica . O altfel de salvă de tun, care va aduce răsăritul în cele mai frumoase seri de vară la Alba Iulia.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Bordean Alex-Andrei, de la Colegiul Național „Titu Maiorescu” Aiud, performanță remarcabilă la olimpiada de tehnologia informației: Locul I la etapa județeană și calificare la națională

Ziarul Unirea

Publicat

în

Bordean Alex-Andrei, de la Colegiul Național „Titu Maiorescu” Aiud, performanță remarcabilă la olimpiada de tehnologia informației: Locul I la etapa județeană și calificare la națională Citește și: Performanță deosebită pentru un elev de clasa a VI-a din Alba Iulia: Stănilă Răzvan, locul I la Olimpiada Micilor Istorici – Faza Județeană și calificare la națională Bordean […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea