Rămâi conectat

Politică Administrație

Trei albaiulience au câștigat câte o pereche de ochelari de 200 de lei bucata, din partea TNL Alba Iulia

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În urmă cu aproape o săptămână, organizatia de tineret din Alba Iulia a Partidului National Liberal a oferit posibilitatea a peste 100 de persoane, ce ce au dorit să îşi evalueze dioptriile, să beneficieze de consultații oftalmologice gratuite.

Ieri, în continuarea aceleiași acțiuni, președintele TNL Alba Iulia, Gabriel Lupea, a organizat în cadrul unei conferințe de presă o tombolă, în urma căreia trei dintre persoanele ce au participat la consultațiile oftalmologice au câștigat câte o pereche de ochelari. Cele trei câștigătoare sunt Alina Furdui, Viorica Diniș și Bianca Costea, toate din Alba Iulia.

Acestea se vor întâlni mâine cu liberalul Gabriel Lupea și cu reprezentanții firmei SC Kreativ Wide SRL din București, iar în baza  diagnosticului scris în urma consultației, își vor alege câte o pereche de ochelari, în valoare de maxim 200 de lei bucata. Toate cheltuieliel vor fi suportate de TNL Alba Iulia.

Liberalii au declarat că aceste acțiuni vor continua și în perioada următoare, în speranța ca tot mai multe persoane să poată beneficia de un consult oftalmologic gratuit.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

FOTO Au început lucrările la noul pod peste râul Arieș, la Câmpeni: Investiție de peste 8 milioane de lei. Când va fi finalizat

Ziarul Unirea

Publicat

în

Au început lucrările la noul pod peste râul Arieș, la Câmpeni: Investiție de peste 8 milioane de lei. Când va fi finalizat Au început lucrările la noul pod peste râul Arieș, la Câmpeni, a anunțat primarul Cristian Dan Pașca. Investiția de peste 8 milioane de lei urmează  să fie finalizată în următorii doi ani. Citește […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea