Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Curier Județean

Trei absolvenți ai școlilor de specialitate au fost repartizați la IJJ Alba

Ziarul Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Trei absolvenți ai școlilor de subofițeri jandarmi sunt, începând cu luna august, repartizați în cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Alba.

Ceremonia de numire în funcție a celor trei jandarmi din promoția 2016 a avut loc luni 01 august, la sediul Inspectoratului de Jandarmi Județean Alba într-un cadru festiv. După trecerea în revistă a formației, intonarea imnului national si prezentarea ordinelor de avansare de catre inspectorul șef, absolvenții au fost prezentați noilor colegi. Este vorba despre o tânără absolventă a Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi Drăgășani și doi absolvenți ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi Fălticeni încadrați în structurile jandarmeriei cu gradul de sergent major.

După o scurtă perioadă de acomodare, tinerii subofițeri vor fi repartizați la subunitățile operative ale unității unde iși vor desfășura activitatea și vor avea ocazia să aplice noțiunile teoretice, dar și deprinderile practice pe care și le-au însușit de-a lungul celor doi ani de studiu petrecuți în școlile militare.

Unul dintre tinerii absolvenți a ținut să precizeze că profesia pe care și-a ales-o este cea la care a visat dintotdeauna, că este mândru că va putea să fie în sprijinul semenilor săi și ne asigură că pe parcursul carierei va da dovadă de devotament și dăruire față de arma pe care și-a ales-o.

Cei trei tineri subofițeri au fost asigurați de către comanda unității că vor fi sprijiniți pentru a se integra în noul colectiv, au fost felicitați și li s-a urat succes în activitatea pe care o vor desfășura la noile locuri de muncă.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Alba Etnografică – unicul județ din România cu cel puțin o expoziție etnografică în fiecare comună. Lansarea și promovarea proiectului, la ”Sărbătorii Libertății de la Blaj”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Alba Etnografică – unicul județ din România cu cel puțin o expoziție etnografică în fiecare comună. Lansarea și promovarea proiectului, la ”Sărbătorii Libertății de la Blaj” Cu ocazia organizării manifestărilor dedicate ,,Sărbătorii Libertății de la Blaj”, eveniment aflat sub semnul Bicentenarului nașterii eroului Avram Iancu, județul Alba scrie istorie prin lansarea și promovarea proiectului ALBA […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea