Transportul de persoane, gratuit în Alba Iulia de 1 Decembrie. Circulația rutieră va fi dirijată de sute de polițiști

TECHNOVA - Înlocuiește-ți centrala

Cu autobuzele Societății de Transport Public se va circula, gratuit, de 1 Decembrie, la Alba Iulia, iar circulația rutieră va fi dirijată de sute de polițiști, în speranța ca traficul să nu fie paralizat.

În stațiile provizorii, de la ieșirile din oraș, vor ajunge autobuze din sfert în sfert de oră, potrivit informațiilor oferite, miercuri, de reprezetanții Primăriei Alba Iulia, în cadrul unei conferințe de presă.

ELIT

Autobuzele vor fi dotate cu microfoane și difuzoare, astfel încât oamenii care urcă în ele, să fie informați, de către voluntari, cu privire la evenimentele dedicate Centenarului.

S-a suplimentat, de asemenea, și numărul locurilor de parcare amenajate la intrările în oraș (dinspre Cluj Napoca, Sibiu și Munții Apuseni). Dacă inițial s-a vorbit de 4.000, acum numărul lor depășește 8.000.

Reprezentanții Primăriei transmit că nu vor să blocheze cu totul orașul și își doresc ca nici vizitatorii să nu facă acest lucru.

De menționat e că în zilele următoare vor fi date publicității străzile care vor fi blocate și mai multe date privind programul.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419