Rămâi conectat

Curier Județean

Transportatori de marfă şi persoane verificați de polițiștii din Alba. A fost depistat un transport ilegal de material lemnos și au fost aplicate 79 de amenzi în valoare totală de peste 130.000 de lei

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Poliţiştii rutieri din judeţul Alba au acţionat, miercuri, pentru prevenirea accidentelor în care sunt implicate autovehiculele destinate transportului de marfă şi persoane. Au fost aplicate 79 de sancţiuni contravenţionale şi a fost depistat un transport ilegal de material lemnos.

control dn7La data de 17.06.2015, Serviciul Rutier Alba a organizat, pe principalele artere rutiere ale judeţului, o acţiune ce a avut drept scop prevenirea accidentelor rutiere în care sunt implicate autovehiculele de transport marfă şi persoane şi depistarea şi sancţionarea celor care nu respectă legislaţia privind circulaţia cu acest tip de autovehicule, pe drumurile publice.

În urma neregulilor constatate, transportatorilor de marfă le-au fost aplicate 67 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 130.655 lei.

Totodată, în jurul orei 20.10, poliţiştii rutieri din Sebeş, au depistat, pe DN 67 C, un camion încărcat cu 14,3 metri cubi de material lemnos, pentru care şoferul nu a putut prezenta documente legale de provenienţă şi transport. În acest caz s-a luat măsura confiscării materialului lemnos, iar faţă de conducătorul auto, un bărbat în vârstă de 41 de ani, din comuna Bistra, judeţul Alba, a fost luată măsura sancţionării contravenţionale, cu amendă în valoare de 2.000 de lei , în conformitate cu prevederile art. 19, alin. 1, lit. b din Legea nr.171/2010.

În ceea ce priveşte transportatorii de persoane, au fost depistate şi sancţionate contravenţional, 12 abateri ale acestora de la normele legale privind circulaţia pe drumurile publice, valoarea totală a amenzilor aplicate fiind de 2.340 lei.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

VIDEO | Noua grădiniță cu program prelungit nr. 16 din Alba Iulia își deschide porțile în toamna aceasta: Spații moderne și dotări europene pentru preșcolari

Bera Larisa

Publicat

în

VIDEO | Noua grădiniță cu program prelungit nr. 16 din Alba Iulia își deschide porțile în toamna aceasta: Spații moderne și dotări europene pentru preșcolari După 33 de ani în care a funcționat la parterul unei clădiri a Colegiului „Alexandru Domșa”, improprie din punct de vedere al condițiilor și a spațiului insuficient, cu ajutorul primăriei, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea